Heyecanla gelmiştim konuya. Hayaller boş, hayaller çöp..
neden canım
bize tatil ödevi de verdiler chess, söylediğimiz zaman da onlar devlet biz özeliz dedilergerçi ben hiç ödev verilmemesine de karşıyım ama resmen 60 sayfa yazı ödevi verdi öğretmenlerimiz son hafta sadece ödevle geçiyor..
Oğlumun okulunda öğretmenler sınıfta iki öğrenciyi görevlendiriyorlar ve onlar kontrol ediyor kendileri değil. işte öğrencilerde ne kadar kontrol edebilirse ha birde sevdikleri arkadaşlarına bir ayrıcalıkta yapıyorlardırÖğretmenler gerçekten o kadar çok sayfayı kontrol ediyor mu acaba diye hep merak etmişimdir.
Türk aklı olarak küçükken şöyle yapardım.
Sanırım elimiz alışsın diye ilk okul 2 de Kırmızı Başlıklı Kız masalını baştan sona yazma ödevi verilmişti. O kadar sıkılmıştım ki nasıl olsa öğretmen anlamaz diye atlaya atlaya yazmıştım. Kimseye de söylememiştim. Öğretmen de hiç farketmedi zaten
Tabii ki okumuyorlar.Öğretmenler gerçekten o kadar çok sayfayı kontrol ediyor mu acaba diye hep merak etmişimdir.
Türk aklı olarak küçükken şöyle yapardım.
Sanırım elimiz alışsın diye ilk okul 2 de Kırmızı Başlıklı Kız masalını baştan sona yazma ödevi verilmişti. O kadar sıkılmıştım ki nasıl olsa öğretmen anlamaz diye atlaya atlaya yazmıştım. Kimseye de söylememiştim. Öğretmen de hiç farketmedi zaten