Öğrenci olmasam da yurtta kalabilir miyim?

Kızlar selam öğrenci değilim. Çalışanım. Yurtta kalabilir miyim? Bilginiz var mıdır? İstanbulda öneriniz olur mu? Çok teşekkürler
Ben bundan bir 13 yıl once üniversite yurdunda kalırken aynı sizin durumunuzda bir ablamiz kalıyordu. Eğer bir şeyler degismediyse sormadan bilemezsiniz. Ancak o abla uyum konusunda sorun yasiyordu öğrenciler ile kalınca.

Kızlar selam öğrenci değilim. Çalışanım. Yurtta kalabilir miyim? Bilginiz var mıdır? İstanbulda öneriniz olur mu? Çok teşekkürler
Ben kalmıstım apartta , tek oda kiralamıştım iyiydi. İki ay kaldım işim o kadardı o şehirdem hatta bir kez iki günlük kalmıştım. Otel yerine orada kaldım. Öyle gerekmişti

İstanbulda mı acaba? Bana da aynen dediğiniz gibi tek kişilik oda. Ocak,şubat,Mart için gerekiyor
Ankara'da idi benim. Gideceğiniz semtin adını yazın googla . Rezitanslar yurtlar vs aratın. Telefonla arayın yer var mı ücret nasıl vs. Gidince de gözünüzle bakın içinize sinerse kalırsınız.

Evet ben kaldım ilk çalışmaya başladığımda yurt öğrenci apartı gibi yerlerde kalınıyor ama aynı öğrenci gibi sözleşme imzalıyorsunuz bizde senet vardı

Seneler önce bir haber vardı belki hatırlarsınız.Kızın adı ayşeydi sanırım nasıl yaptıysa hastanede tıp fakültesi öğrencisi olarak çalışmıştı stajyer olarak,üstüne birde yurtta kalıyordu hatta hastanede ameliyatlara falan girmişti.Kaldığı yurt özel miydi kyk mıydı bilmiyorum ama çok profesyonel şekilde davranmıştı.O geldi aklıma.

X