• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Öğrenci olarak danışmak istediğim bir konu var.

hilalld

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2016
2
0
1
28
Herkesd merhabalar.
20 yaşında üniversite 2.sınıf öğrencisiyim.
Dolabıma baktığımda giymediğim veya bana olmayan ama durumları çok iyi bir kaç kıyafetim var. Durumum çok iyi değil alışverişe düşkün hiç değilimdir. Zaten dolabımı böyle gördükçe biriey alasım kalmıyor. Bu kıyafetleri ve eşyaları ne yapabilirim kendime harçlık da çıkarmak istiyorum satmayı düşünüyorum ama nerde nasıl yapabilirim bilmiyorum fikir verirseniz çok sevinirim..

Herkesd merhabalar.
Dolabıma baktığımda giymediğim veya bana olmayan ama durumları çok iyi bir kaç kıyafetim var. Durumum çok iyi değil alışverişe düşkün hiç değilimdir. Zaten dolabımı böyle gördükçe biriey alasım kalmıyor. Bu kıyafetleri ve eşyaları ne yapabilirim kendime harçlık da çıkarmak istiyorum satmayı düşünüyorum ama nerde nasıl yapabilirim bilmiyorum fikir verirseniz çok sevinirim..
Forumun bir bölümde arıyorum-satıyorum var, kıyafetlerini satabilirsin.

Letgo diye bir uygulama var yeni, smartphone kullanıyorsan bakabilirsin bir

Herkesd merhabalar.
Internette ismini bilmiyorum ama ikinci el satış siteleri var. Google a yazarsanız çıkar büyük ihtimal. Birde sahibinden.com var

Bu sitede var ..
İyi satışlar ..

modacruz olabilir. İnstagram sayfası olabilir.Dolabım molabım adında açıp satıyo millet bişeylerini böyle.

Back