• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Öğrenci eviymiş

CiRiLLA

Pro Üye
10 Ekim 2014
32.506
146.101
798
Evime gelenlerin bazılari. Aaa ne degisik ögrenci evi gibi dediler.
Değişik olan hic birseyde yok. Eksik, kırık, pis birseyimde yok :KK70: ögrenci evinden kasit bu muydu bilmiyorum ama...
Oturma odamda köşe takimim var şöyle birsey

Buna uygun desensiz tek renk halim, beyaz tv unitesi, perdelerimde bunlara uygun sade.
Zaten odam dar başka birsey koymadim. Siyah sade demir ayakli sehpalarim var. Ufak tefek aksesuar ve yastiklarim var ekstra olarak.

Bunun neyi öğrenci oluyor? Evli evi nasil oluyor? Yatak odamda full beyaz, yatak, dolap, makyaj masasi, komodinler, hersey tam...
Mutafigimda da masam var yemek icin, mutfak arac gereclerimde eksik degil. :KK70:

Evlilerin evinde hersey pembe olur bi kere:KK53:
Koltuklar cicekli olur
Hali cicekli olur
berjer koltugu olmayan evlileri dovuyorlar hatta
Kat kat perde olmak zorunda. Bir tul bir stor assssla yetmez,kenarlarda fon olmali. Olmazsa dovuyorlar:KK53:
Mutfakta “ayse pisirir ali yer” veya “aysenin mutfagi” seklinde tabela sart
:süslü: Yoksa eger coook eksiksiniz
:KK53::KK53:

Son düzenleme:
Dantellerin,
Yemek masasi,salonda yığın dolapların yok diye herhalde....:)
Onlarin modası bittigini artik evli ciftlerin ev anlayışının değiştiğinden habersizler
Onlar evlenince buyuk ihtimalle eski usul takılcaklar

Buyuk yemek masam ve vitrin, konsol, dolap yok yatak odasi dolabi haric ama mutfaktaki masa yetiyor. Vitrine ne koyayim... Yatak odasindaki dolapta yetiyor zaten.

benim de bundan + ikea tv koltuğu, masa sandalye bir de tv sehpası var.
aksesuar yok, gümüşlük, konsol vs yok duvarda bikaç resim var o kadar.
zigon sehpa, orta sehpa, renkli kırlent, alengirli perde vs hiçbişey yok,
ev 3+1 olduğu halde ayrı oturma odam salonum yok,
onun yerine çalışma+spor odası yaptım.
çocuk odam normal çocuk odası takımı, cicili bicili.
yatak odamda baza, dolap ve ayna var, orda da şifonyer vs yok,
üstelik evim kocaman 150 m2, yarısı boş geniş geniş :KK14:
benim evimi görseler sadaka bırakırlar demek ki :KK70:

Evime gelenlerin bazılari. Aaa ne degisik ögrenci evi gibi dediler.
Değişik olan hic birseyde yok. Eksik, kırık, pis birseyimde yok :KK70: ögrenci evinden kasit bu muydu bilmiyorum ama...
Oturma odamda köşe takimim var şöyle birsey

Buna uygun desensiz tek renk halim, beyaz tv unitesi, perdelerimde bunlara uygun sade.
Zaten odam dar başka birsey koymadim. Siyah sade demir ayakli sehpalarim var. Ufak tefek aksesuar ve yastiklarim var ekstra olarak.

Bunun neyi öğrenci oluyor? Evli evi nasil oluyor? Yatak odamda full beyaz, yatak, dolap, makyaj masasi, komodinler, hersey tam...
Mutafigimda da masam var yemek icin, mutfak arac gereclerimde eksik degil. :KK70:

Sanırım eşyaların IKEA dan...Benim de ordan ve aynı tepkiyle karşılaşmıştım :D Takma kimseyi güle güle kullan...

Evlilerin evinde hersey pembe olur bi kere:KK53:
Koltuklar cicekli olur
Hali cicekli olur
berjer koltugu olmayan evlileri dovuyorlar hatta
Kat kat perde olmak zorunda. Bir tul bir stor assssla yatmez,kenarlarda fon olmali. Olmazsa dovuyorlar:KK53:
Mutfakta “ayse pisirir ali yer” veya “aysenin mutfagi” seklinde tabela sart
:süslü: Yoksa eger coook eksiksiniz
:KK53::KK53:
Ahahhaha kiz dalga geçme bende ilerde kocisim olunca öyle yapcam misir patlaklarini bile tek tek kurdelaya sarıcam yeni evliyim dimi kocamin basina da vitrin dantellerinden koyucam öyle sade olmaz asla .

spor şık demek istediler sanırım. öğrenci evinden kasıt bu olsa gerek :)

Hoslarina gidip, tarz bulduklarini dusunmedim acikcasi. Ogrenci evi diyince biraz aklimizda eksik gedik olan, oylesine gecico yaşamalik yapilmis ev canlaniyor.

Bazi insanlar ne dedigini bilmiyo gercekten.benim gorumcekte bana sizin dugununuz ogrenci duguni gibiydi dedi.4 yildir hala ne demek istedigini anlamadim anlamayacagim da sanirim;)))tinlamayin onlar renkli evlere alismis sizde deseydiniz size neeeeeeeé

Gelinlerle ilgili bi programdatüm gelinler pembe döşemiş evi bi tanrsi turkuaz falan dosemis ve esyalari spor cok hos ona hepsinin tepkisi su oldu evin ofis gibi ...

"Hayatta hepimiz öğrenci değil miyiz zaten?" de sende:kusmuk::KK48:

Benim eve de aynısını diyorlar.
Bunu diyenlerin zevkleriyle benimki bir değil farkındayım.
O yüzden önemsemiyorum.

Zaten yapmak istediğim de bu, sade sade ve olabildiğince sade bir ev.

Back
X