ÖĞRENCİ EVİ

standartfit

başlangıç:107 güncel:87 hedef:70
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2018
318
221
selam kızlar, bir sorum olacak. üniversite kazandım bölümüm insan kaynakları 2 yıllık. ev tuttum (2+1) sizce 2 yıl -duruma göre belki 3 olur- yaşayacağım bi eve en gerekli eşyalar nelerdir fazla bi durumum yok uygun yoldan en temel gerekli eşya önerileri almak istiyorum. he bi de tek olacağım bunu bildireyim. teşekkürler şimdiden.
sevgiler!

Hayirli olsun okulunuz.Eşyali apart tutsaydiniz keske cok rahat oluyor onlar.En gerekli eşyalar bence ,çekyat ya da yatak,buzdolabi,ocak,camasir makinasi,masa ,sandalyeler dir herhalde.Bunun yaninda tabak,canak tarzi mutfak eşyalari ,eşyalari koymak icin bir dolap en gerekli olanlardandir.Ev düzmek kolay degil.eğer imza armadiysaniz eşyali apart tavsiyemdir .

Tek başina eve harcayacaginiz masraf inanin sizi bezdirir..tek yatakli ozel yurt falan düsunseydiniz..yazik faturaydi giderdi mutfakti eşya masrafiydi harcayacaginiz parayla gezer eglenirsiniz..
6 yil evde kalmis biri olarak yaziyorum..degmez

Şimdi hevesinizi boşa çıkartmak istemem ama özel yurtlar maddi durumunuz da iyiyse sizin için daha iyi olmaz mıydı ya da apart

Hayirli olsun okulunuz.Eşyali apart tutsaydiniz keske cok rahat oluyor onlar.En gerekli eşyalar bence ,çekyat ya da yatak,buzdolabi,ocak,camasir makinasi,masa ,sandalyeler dir herhalde.Bunun yaninda tabak,canak tarzi mutfak eşyalari ,eşyalari koymak icin bir dolap en gerekli olanlardandir.Ev düzmek kolay degil.eğer imza armadiysaniz eşyali apart tavsiyemdir .
Tek başina eve harcayacaginiz masraf inanin sizi bezdirir..tek yatakli ozel yurt falan düsunseydiniz..yazik faturaydi giderdi mutfakti eşya masrafiydi harcayacaginiz parayla gezer eglenirsiniz..
6 yil evde kalmis biri olarak yaziyorum..degmez
Şimdi hevesinizi boşa çıkartmak istemem ama özel yurtlar maddi durumunuz da iyiyse sizin için daha iyi olmaz mıydı ya da apart
kızlar kusura bakmayın yeni gördüm mesajlarınızı burası öyle bi yer ki ev bulabilen altın gömüsü bulmaktan çok daha şanslı. özel yurt sanırım okulun bölgesinde yok yarı özel ya da devlet tam olarak bilmiyorum bana çıktı ama gitmedim hem okula uzak hem nerdeyse kira denk geliyordu. artı bi de yol parası vermek açıkçası mantıklı gelmedi. evim hemen okulun arkadasında hem sabahları ders saatine yakın uyanıyorum 5 dakikada varabiliyorum okula. bu lüksü bulmuşken bırakmak istemedim imzayı da o gün atmıştım kaçırmamak için. şu anda da iyi ki diyorum❤ eşyalara gelicek olursam, tv l koltuk masa sandalye vs var henüz yatağım yok belki almam bile böyle idare edebilirsem 2 yıl geçicek inşAllah. yorumlarınız ve ilginiz için çok teşekkür ederim.
sevgiler! ❤

X