- Konu Sahibi karbeyaz07
fiyati sadece saka olsun diye sordum kizdirdim herhalde:26:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anladım sen bilirsin de karışmıo mu o kokular kıyafetinde kalmıo mu yahuben tek koku kullanınca sıkılıyorum yıllar önce sürekli perceive alırdım avondan kullan kullan bir düre sonra okadar sıktıki eskisi gibi güzel gelmedi sonra anladım ben farklı kokular sıkmayı seviyorum böylece sıkılmıyorum hiçbirşeyden..oyüzden bukadar çok parfümüm var
fiyati sadece saka olsun diye sordum kizdirdim herhalde:26:
Anladım sen bilirsin de karışmıo mu o kokular kıyafetinde kalmıo mu yahu
Gerçi avon çoğu pek kalıcı olmuo avon parfümleri
parfüm neden tek olmalı? gittiğin yerde aa "o" geldi diyebilmeliler ve o kokuyu başka bir yerde duyacak olduklarında seni hatırlayabilmeliler, bence çok önemli bir şey bu... üniversitedeyken bir ara okuldan eve dönmüştüm ve mutfakta yemek yapıyordum. sonra mesaj geldi "khjws dışarı mı çıktın yoksa yeni mi geldin eve" diye, iki kat üstte oturan kızlar evden çıkıyorlarmış ve apartmanda kokumu duymuşlar :) o kokunun bana ait olduğunu biliyorlar, başka bir yerde bu kokuyu duyacak olsalar da öyle... bence bu çok güzel bir şey kesinlikle
parfüm neden tek olmalı? gittiğin yerde aa "o" geldi diyebilmeliler ve o kokuyu başka bir yerde duyacak olduklarında seni hatırlayabilmeliler, bence çok önemli bir şey bu... üniversitedeyken bir ara okuldan eve dönmüştüm ve mutfakta yemek yapıyordum. sonra mesaj geldi "khjws dışarı mı çıktın yoksa yeni mi geldin eve" diye, iki kat üstte oturan kızlar evden çıkıyorlarmış ve apartmanda kokumu duymuşlar :) o kokunun bana ait olduğunu biliyorlar, başka bir yerde bu kokuyu duyacak olsalar da öyle... bence bu çok güzel bir şey kesinlikle
çok zor bi soru çünkü tek bir parfüme takılıp kalmam ben ama sanırım Avon treselle kalıcılık konusundada koku konusundada daha iyi tabi ben çiçek kokusu seviyorum bu da çiçek kokusu
ya ben şeker kokusu sevmiyorum pek şeker kokuları genelde öyle ertesi gün kıyafete siner filan..Benimki birgün kalıyor yıkanınca çıkıyor zaten..Ben üst üste aynı kıyafeti pek giymem alışkanlık meselesi..yıkarım bir kere giyince..dolaptada ondna parfüm kokusu olmuyor yani..karışma durumu olsaydıda hepsi çiçek kokusu zaten rahatsız olmazdım heralde..şeker 3-4 tane filan anca vardr içlernde sanırım..Kokularımın bazıları çok kalıcı değil tabi ama kalıcı olanlarda var bikaçı kalıcı değil diyede diğerlerinede çamur atmam doğru olmaz 1 tane sıkıp sürekli aynı kokacağıma hergün frklı birini sıkıyorum bol bol sıkıyorum komple kokularımdan sıkılmıyorum böylece
ruju nasıl oluşturduğunu sorabilir miyim
Vazalinli tarifle mi?
artık bu mesajın arkasından kokunu da yazarsın dimi
ama koku konusunmda seninle aynı fikirde değilim canım
tabi saygı duyarım o ayrı
Hmm denemedim hiç bir bakayım,bende değişiklik yapmak istiyorumda o yuzden sordum.
Çiçek kokusu bende severim ,teşekkürler.
Hı birde ben hepsini deneyecek zzaman bulamazdım valla ,bayaa kullanıyorsun sen belli ,süslü
Ay kızdın sen bana :26:
Avon temsilcisiyim ben çamur atmadım çoğunda olan bi problemi söyledim genelde kalıcı olmuolar ben de bikaç parfümü beğenmiştim kalıcı değil diye kullanamamıştım :/
Neyse ben fikrimi söyledim gerisi sana kalmış
burada tanrıça nın açtığı bir topicte görmştüm..Az kalmış,kırılan vs rujları sıcakta eritip sonra bi kaba boşaltıp soğumaya bırakıyodu aynen o şekilde yaptım çok güzel bir renk elde ettim :)
oradaki parfümlerden varsa sormak istediğin elimden geldikçe yardımcı olurum
QUOTE]
Bakıyorum canım sorum olursa zıplarıım yorumlaa:122: ,teşekkür ettim.:13::128::128:
tanrıçanın açtığı konu hayret ben kaçırmışım onu
Gerçi tanrıçam artık takılmıyor kk ya
Araştırıp bakıyorum tarife
Birde vazelinli bir tarif vardı o sandım denicem bir arada
Bu arada buluşma duyurusu yapsam nasıl olur tarih yaklaştı herkes duysun istiyorum
http://www.kadinlarkulubu.com/bulus...45-istanbullu-bayanlar-uskudara-giderken.html
tabii ki herkesin görüşleri bu konuda farklı olacaktır, zaten insanın kendisine uygun kokuyu bulması epey zaman alabiliyor... ben bugüne dek birçok koku denedim ama bahsettiğim koku "benim" diyebildiğim ve beni anlatabilen tek koku idi; "collezione - frozen" şeffaf ve mavimsi bir beyaz çiçekli şişesi vardı, inanılmaz kalıcıydı ne çok ağır ne de hafif bir kokuydu, tam idealdi... fakat maalesef yalnızca bir sezon ürettiler! ben tabii o kokuyu denedikten sonra şişelerce almıştım fakat bitmek üzere, artık birkaç gün sonra ne yaparım bilmiyorum canım :)
canım topic buydu
http://www.kadinlarkulubu.com/dudak...5982-kirilan-rujlarimizi-degerlendirelim.html
vazelinli tarif ne bu arada? paylaşabilr msn bzmle :44: