- 21 Kasım 2018
- 7.608
- 19.386
- Konu Sahibi -Cheryl Blossom
Merhaba,iyi geceler.
Nasılsınız?
Umarım iyisinizdir,şimdiden okuyanlar için teşekkür ediyorum.
üniversite okuyorum.
Annem bana her ay belli bir miktar para veriyor.
İster harca,ister ye,ister biriktir maksadında.
Bu paraya yol,kitap ve ıvır zıvır giderlerinin hepsi dahil.
Ve bu paranın nereden baksanız en az 1000 lirası boşa harcanıyor,yani gereksiz harcamalar.
Bu para benim cebimde olunca harcamadan duramıyorum,2 günde bir sürekli alışverişe çıkıyorum,ihtiyacım olmayan bakım ürünleri,makyaj malzemeleri,aynı kazağın 2 rengini birden almak gibi gereksiz harcamalarda bulunuyorum.
Benim derdim bu aslında.
Ben artık alışveriş yapmak istemiyorum çünkü dolabım baştan aşağıya dolu ve çoğunun etiketi üzerinde.
Artık bu alışveriş çılgınlığına son vermem gerekiyor.
Sizce ben bu parayı ne yapabilirim? Yani ne gibi değerlendirebilirim.
Geçen ay cumhuriyet altını aldım bir tane,erkek arkadaşımla birlikte.
1 hafta sonra gidip beğendiğim çizmeyi almak için bozdurdum. Mağazalara çok güzel kıyafetler gelmişti dayanamadım.
O yüzden altın dışında başka önerileriniz var mıdır? Varsa yorum yaparsanız çok sevinirim.
Okuduğunuz için teşekkür ederim.
Nasılsınız?
Umarım iyisinizdir,şimdiden okuyanlar için teşekkür ediyorum.
üniversite okuyorum.
Annem bana her ay belli bir miktar para veriyor.
İster harca,ister ye,ister biriktir maksadında.
Bu paraya yol,kitap ve ıvır zıvır giderlerinin hepsi dahil.
Ve bu paranın nereden baksanız en az 1000 lirası boşa harcanıyor,yani gereksiz harcamalar.
Bu para benim cebimde olunca harcamadan duramıyorum,2 günde bir sürekli alışverişe çıkıyorum,ihtiyacım olmayan bakım ürünleri,makyaj malzemeleri,aynı kazağın 2 rengini birden almak gibi gereksiz harcamalarda bulunuyorum.
Benim derdim bu aslında.
Ben artık alışveriş yapmak istemiyorum çünkü dolabım baştan aşağıya dolu ve çoğunun etiketi üzerinde.
Artık bu alışveriş çılgınlığına son vermem gerekiyor.
Sizce ben bu parayı ne yapabilirim? Yani ne gibi değerlendirebilirim.
Geçen ay cumhuriyet altını aldım bir tane,erkek arkadaşımla birlikte.
1 hafta sonra gidip beğendiğim çizmeyi almak için bozdurdum. Mağazalara çok güzel kıyafetler gelmişti dayanamadım.
O yüzden altın dışında başka önerileriniz var mıdır? Varsa yorum yaparsanız çok sevinirim.
Okuduğunuz için teşekkür ederim.
Son düzenleme: