Doğuma Hazırlık Oğluşumun ismi ne olsun???

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

vetseyhan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2009
14
0
Kızlar bi oğlum olcak.Ama ismine bi türlü karar veremiyoruz.Şimdilik ayaz düşünüyoruz ama toprak, tuğra, bulut da olabilir.Sizce hangisi güzel? Yada farklı isim biliyosanız oda olur. Yardım edinnnnnnn.

bana toprak ayaz bulut rüzgar gibi isimler komik geliyor erkek adama yakıştıramıyorum...
tuğra hoş bir isim....

canım ya ben ikiz hamileyim geçen ay bir oğlan bir kız dediler. ama bu ay ikisininde kız olduğunu öğrendik. ama önemi yok benim için. ben erkek için mert adını istemiştim. yada ali mert. karar senin tabi.

Cevaplarınız için çok teşekkür ederim kızlar. Yeni önerileri olan varsa bekliyorum. Şimdi Tuğra ve Ayaz arasında kaldım.kafamçokkarıştı

canım benimde oğlum olcak bende batın aras ılgın ve doruk isimlerinden birini istiyorum sizce nasıl isimler ayrıca görümcemin oğlu var onunda adı berfu değişik isim ve güzel

melih olsun.ben melih ismini çok istemiştim am abi yakınım koydu.
melihler çok şirin olur..

emir efe eren emir onur yavuz yiğit bence bunlar çok güzel benim beş oğlum var isimleri ege efe emir eren emre

ben farklı bi isim olarak batın derdim..bu ismi çok seviorum...anlamıda güsel..hem allahın 99 isminden bir...bi oğlum olursa bu ismi koyarım inaşşalh...
fikir olsun sanada canımm

Batın karın bölgesi demek aynı zamanda bence koymayın lmaz:

Utku, Ufuk, Ümit, Eren, Emre, Erdi, Koray felan koyun
bence sizin önerdiğiniz isimler ne yazık ki güzel değil :umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…