Doğuma Hazırlık oglusumun cicileri

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

xvelembar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2009
183
4
allah bebişlerimizi saglıkla kucaklamayı nasip etsin

Eklentiler

• $P1010087.jpg
    91,2 KB · Görüntüleme: 99
  • $P1010088.jpg
    93,1 KB · Görüntüleme: 103
  • $P1010089.jpg
    95,5 KB · Görüntüleme: 103
  • $P1010085.jpg
    89 KB · Görüntüleme: 110
  • $P1010090.jpg
    96,2 KB · Görüntüleme: 98
Son düzenleme:
Allah giydirmeyi nsidl etsin canimm tulumlari çok güzel bende alcam
bide buraya hep kız cicislleri kyuyolar bizim yakisiklilarinda resimlerini koyalım cicisleri görsünler demii

Evet aynı şeyi düşünüyorum. ınşallah yakında ben de oğluşumunkileri koyucam. Seninkinin cicileri de çok güselmiş. Allah sağlıkla kullanmayı nasibetsin.

allah saglıkla gıydırdıgın gunlerıde gostersın canım. cok cıcıler.. 4.sıradakı resımdekı 3lu body setınden(mavili kırmızılı cizgileri var) bende aldım boyle tchico gıbı bır ısmı olan arada degısık urunler getıren kucuk bir magaza dımı?? cok guzel.. esımle aldıgımız ılk sey oglusumuza o oldu.. :)

Son düzenleme:
ayyy biran kendimi hatırladım her akşam koca valiz evin ortasına dökülr bakılır sevilir tekrardan katlanır yerine konurdu...bunları görünce yeniden yapası geliyo insanın ....ama yok cık ...yapmmm iki tane yeter...allah saglıkla giydirmk nasip etsin cicilerini..

kadıfe tulumlara bayıldım cok guzel hepsı :) saglıkla kullanmak nasıp etsın Allah...

allah sağlık lı mutlu analı babalı giğdirmek nsp ettin cnm çok yakişikli oluçak oğlun

maşallah herşeyi çok güzel opuyorumnanaktan allah sağlıkla kucaklamanı nasip eder inş. opuyorumnanaktan

Allah sağlıkla kullanmanızı nasip etsin hepsi çok güzel ben böyle renkli şeylere bayılıyorum benim oğlumunkiler de böyle çok renkliydi ama bir tavsiye bu dönemde insan dayanamayıp ne görse alıyor sonra doğumdan sonrada bir sürü hediye geliyor e bebişlerde çabuk büyüyor hepsi yeni yeni nerdeyse 1-2 kere giyilip küçülüyor o yüzden çok fazla almayın yada büyük alın 9 ay -1 yaş gibi gerçi bebişlerimizin canı sağolsun yeterki sağlıklı olsunlar ama aldıklarımızı da biraz daha uzun giydirebilmek için benden bir tavsiye tabi ben bunu yaşıyarak öğrendim hiç giydirmediklerim oldu yaa o kadar abartmışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…