Oğluşumu Bekliyorum......

zuzu26

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2008
156
0
Merhaba arkadaslar ben 6 aylık hamıleyım ılk hamıle oldugmu ogrenınce sevınc ve endıse karısmıstı...ama onun o ilk kıpırdanısları ilk pozları goruntulerı bızı kendıne asık ettı babası ve ben sımdı oğlumuzu sabırsızlıkla beklıyoruz Sız<lerden rıcam dostlar www.gebe.com.tr adresınde oğluma yazmıs oldugum mektubu okumanız umarım begenırsınız yorumlarınızı beklıyorum anne adayları bu dunyanın en guzel duygusu allah olmayan herkese nasıp etsın saglıklı ve hayırlı bır evlat.....tesekkurler

canım benim hele bide sen onu doğur kucağına verdikleri gün gör dünyanın en mükemmel şeyleri oluyorlar işte o zaman Allah tamamına erdirsin sağ salim al kucağına inşallah....

canım tesekkur ederım bu tatlı bocek senın olmalı allah bagıslasın ıyı dıleklerın ıcın sagol hıc tanımadıgın ınsanların senın ıcın ıyı seyler dılemelerı ne kadar mutlu edıcı cok sagol.......

sende sağol o resimdeki yiğenim...
benim 5 aylık bir kızım var onun resmini koymadım daha ama koyacağım inşallah birgün...

Canım ne kadar güzel bi duygu dimi dua et Allah bana ve tüm olmayanlara da versin inşallah bebeğinle çok mutlu olursun.Ben daha tatmadım ama dünyanın en güzel mutluluğu olsa gerek.Hakkında hayırlısı olsun canım

hangisi olduğunu anlamayan tek benim sanıyordum ama tek değilmişim :teytey:sırnaşık şey zuzuuu huuuuu hangisi seninki arkadaşım :bbo: çatladım valla klava:

HTML:
hangisi olduğunu anlamayan tek benim sanıyordum  ama tek değilmişim  zuzuuu huuuuu hangisi seninki arkadaşım  çatladım valla

Katılıyorum arkadaşım sana bende merak ettim valla hadi zuzu yaz artık arkadaşım

canım hayırlı olsun bebeğin ALLAH SAĞSALİM KUCAĞINA ALAMAYI NASİPEYLER EYLER İNŞALLAH .

dostlar ben 6 aylık hamıleyım foruma sık gıremıyorum bende ınternet yok kardesımden gırıyorum buraya geldıkce eger yazılarınıza cevap atamaz yada gec atarsam sakın kırılmayın sımdıdenozurdılerım cevaplarınız ıcın tesekkur ederım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…