Bebek İkinci El Oğluşumdan tertemiz salıncak, mama sandalyesi, yatak koruyucu ve oyun halısı :)

ukalady

Guru
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2010
1.048
134
323
İzmir
konu iptaldir.

Eklentiler

• $SAM_2774.jpg
    40,5 KB · Görüntüleme: 625
  • $SAM_2775.jpg
    42,6 KB · Görüntüleme: 676
  • $SAM_2776.jpg
    42,7 KB · Görüntüleme: 1.215
  • $SAM_2777.jpg
    26,2 KB · Görüntüleme: 1.270
  • $SAM_2778.jpg
    26,1 KB · Görüntüleme: 646
  • $SAM_2779.jpg
    16,7 KB · Görüntüleme: 699
  • $SAM_2780.jpg
    37,4 KB · Görüntüleme: 573
  • $SAM_2782.jpg
    44,1 KB · Görüntüleme: 634
  • $SAM_2781.jpg
    45,8 KB · Görüntüleme: 630
  • $bright-starts-ingenuity-smart-quiet-muzikli-anakucagi-otomatik-salincak-new-7177.jpg
    21,9 KB · Görüntüleme: 1.088
Son düzenleme:
ayrıca elimde ikea nın klasik mama sandalyesi de mevcut onu da 30 tl ye verebilirim. joie markalı olan mama sandalyesinin 2 adet yeşil renkli tepsisi vardır.

Son düzenleme:
Salıncak cok guzelmıs ama kullanıslımı daha once boyle bırsey hıc kullanmadım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Salıncak cok guzelmıs ama kullanıslımı daha once boyle bırsey hıc kullanmadım

biz 7. ayımıza kadar kullandık canım bir sıkıntı olmadı. doğduktan hemen sonra almıştım ilk başlarda pek rabet etmedi oğlum ama sonraları çok sevdi. mutfakta yemek yaprken falan koyuyordum içine kendi kendine oyalanıyordu. video yollayabilirm.
nerede kalıyorsunuz? istanbul ise gelme ihtimalim var getirebilirim aceleniz yoksa.

Son düzenleme:
İzmirr deyınce msj attım canım ızmırdeym ama once esımle konusmam lazm mtlaka oyledır ben puset kullandım kzıımda buda onun salıncagı snırm dusunmuyordum boyle bısey ama gorunce sormak ıstedım tesekkur ederm

tmm canım sor sen. buradaysan gelip görebilirsin o halde.

Tamm bı soraym ızmırdeym gorusurz olmadı :)

merhaba uyku seti ne kadar kullanıldı ve kaç parça bir de fiyatta bişeyler yapamaz mısınız.tşkler

yorgan yastık kullanılmadı çarşafı bi kaç kez kullandık. yan korumalar bir yıl kadar kullanıldı ama eskiyecek ya da kirlenecek birşey değil birkaç kez yıkadım. 1 yastık 3 yan korumaları 1 kılıf ve 1 yorganı var. düşünürseniz mesaj atın özelden.

ikea mama sandalyelerinin tepsisi ve minderi dahilmi acaba kocaeline kargosu ne tutar ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…