• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Oğluşumdan tertemiz salıncak, mama sandalyesi, yatak koruyucu ve oyun halısı :)

ikea mama sandalyelerinin tepsisi ve minderi dahilmi acaba kocaeline kargosu ne tutar ?
ikea mama sandalyesine minder dahil değil.
Satildimi mama sandelyedi laxim
satılmadı canım uzun süredir bakamıyordum zaten. ilgileniyorsan hala satışta.
Salincak satildi mi acaba?
hayır satılmadı duruyor.
canm bende izmirdeyim indirim yaparsan almak isterim yada takas düşünürsen http://www.kadinlarkulubu.com/forum...an-ve-giyim-buyrun-buda-benim-pazarim.768128/ buda benim konum
bakıcam canım sen hala ilgileniyor musun? ben uzun süredir bakamadım buraya.
Satildimi mama sandalyesi ?
satılmadı.

ikea mama sandalyesine minder dahil değil.

satılmadı canım uzun süredir bakamıyordum zaten. ilgileniyorsan hala satışta. Evet canm hala düşünüyorum benim konuma bak bana özelden beğendiğin bişey olursa yaz konuşuruz konum kapalı ama ürünler duruyo

hayır satılmadı duruyor.

bakıcam canım sen hala ilgileniyor musun? ben uzun süredir bakamadım buraya.

satılmadı.

Canm bu ürünle hala ilgileniyorum konuma bak bana haber ver bekliyorum
canım bu ürünü satmıyorum almanıda tavsiye etmiyorum. tekerlekleri dönmüyor. düşündüm de bunu 10 liradan bile satmak haksızlık olur. alacaksan chicco nun var onu al ikinci elini bulursan. diğer ürünlerle ilgilenirsen buradayım.

canım bu ürünü satmıyorum almanıda tavsiye etmiyorum. tekerlekleri dönmüyor. düşündüm de bunu 10 liradan bile satmak haksızlık olur. alacaksan chicco nun var onu al ikinci elini bulursan. diğer ürünlerle ilgilenirsen buradayım.
Satmak istersen ben almak isterim canm olsun maksat çocuk evde oyalansın :)

Back