- 12 Mart 2015
- 3
- 1
- 1
- 36
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ikea mama sandalyesine minder dahil değil.ikea mama sandalyelerinin tepsisi ve minderi dahilmi acaba kocaeline kargosu ne tutar ?
satılmadı canım uzun süredir bakamıyordum zaten. ilgileniyorsan hala satışta.Satildimi mama sandelyedi laxim
hayır satılmadı duruyor.Salincak satildi mi acaba?
bakıcam canım sen hala ilgileniyor musun? ben uzun süredir bakamadım buraya.canm bende izmirdeyim indirim yaparsan almak isterim yada takas düşünürsen http://www.kadinlarkulubu.com/forum...an-ve-giyim-buyrun-buda-benim-pazarim.768128/ buda benim konum
satılmadı.Satildimi mama sandalyesi ?
ikea mama sandalyesine minder dahil değil.
satılmadı canım uzun süredir bakamıyordum zaten. ilgileniyorsan hala satışta. Evet canm hala düşünüyorum benim konuma bak bana özelden beğendiğin bişey olursa yaz konuşuruz konum kapalı ama ürünler duruyo
hayır satılmadı duruyor.
bakıcam canım sen hala ilgileniyor musun? ben uzun süredir bakamadım buraya.
satılmadı.
Canm bu ürünle hala ilgileniyorum konuma bak bana haber ver bekliyorumEki Görüntüle 1214198 playskool ilk bisikletim düşünen olursa izmirden 45 tl ye vereceğim. ev içinde az kullanılmış.
canım bu ürünü satmıyorum almanıda tavsiye etmiyorum. tekerlekleri dönmüyor. düşündüm de bunu 10 liradan bile satmak haksızlık olur. alacaksan chicco nun var onu al ikinci elini bulursan. diğer ürünlerle ilgilenirsen buradayım.Canm bu ürünle hala ilgileniyorum konuma bak bana haber ver bekliyorum
Satmak istersen ben almak isterim canm olsun maksat çocuk evde oyalansın :)canım bu ürünü satmıyorum almanıda tavsiye etmiyorum. tekerlekleri dönmüyor. düşündüm de bunu 10 liradan bile satmak haksızlık olur. alacaksan chicco nun var onu al ikinci elini bulursan. diğer ürünlerle ilgilenirsen buradayım.
hayır hala duruyor fakat ben bakamadım buraya özelden numara yazarsanız arayayım buraya bakamıyorum sıksık.IKEA mama sandalyesı ve oyun halısını almak ıstıyorum satılmadısa
hayır. fakat ben sürekli giremiyorum mesajları takip etmem sıkıntı ilgileniyorsanız mesaj kutusuna numara bırakın size döneyim.mrb, salıncak satıldı mı acaba?
olur hala istiyorsanız 20 tl den vereyim.Satmak istersen ben almak isterim canm olsun maksat çocuk evde oyalansın :)