Doğuma Hazırlık Oğluşuma islami isim arıyorum teyzelerii.....

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
açıkcası benim düşüncem ( ilginç isimler güzel tabikide )
fakat ileriyide düşünmek lazım okul ortamında çocuklar çok acımasız olabiliyor ... yani gelip geçici bir dönem diye düşünebilirsiniz ama tam çocuğun gelişme çağında arkadaşlarının fikirlerinin çocuğu çok etkilediğini düşünüyorum ... :çok üzgünüm:
bu benim fikrim tabiki hatırlatmak istedim sadece :)
isim önermek konusunda can efe barış deniz gibi isimleri severim çevrede çok var ama yinede seviyorum

ERDEM: (Tür.) Er. 1. Fazilet. 2. Maharet, hüner. 3. Liyakat. 4. Usta gemici. 5. İnsanın ruhsal yetkinliği.
EYMEN: (Ar.) Er. 1. Daha uğurlu, çok talihli, hayırlı, kutlu. 2. Sağ taraftaki. Eymen b. Hureym:. Sahabedendir. Mekke'nin alınışı sırasında müslüman oldu. Babası ve amcası Bedir şehitlerindendir. Hadis rivayctiylc ün kazandı.
ELYESA: (Ar.) Er. - Kur'an-ı Kerim'de adı geçen bir peygamber.

arab isimler söyliyeyim sana ozaman

Nassif
Elias
Arian
Samir
Nasir
Kalid
Hicham (Okunusu: Hişam)

ben Yasin, Isa ve Musa isimlerinide cok begeniyorum. Karar verdigin zaman bizimle paylas canim nasil bir isim sectin.

ınanç isminide çok beğeniyorum. bi tanıdığımızın yetişkin oğlu var, yakışıklı ağır başlı ve kibar bir beyefendi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…