Doğuma Hazırlık Oğluma isim seçmeme yardımcı olur musunuz?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Yahya ve Tugra guzel ayri ayri..
Secenekler arasinda Yahya'ya en uygununu bulmak icin baktim baktim bulamadim.
Yahya Eren / Yahya Emir / Yahya Ali / Yahya Kerem

Bende eskiden iki isim koyayim diye düşünüyordum ama artık kesinlikle tek.isim taraftariyim.iki isimli olan öğrencilerimin büyük bir çoğunluğu iki isimden memnun değil.

Bende tek isimden yanaydım hep uzun isimleri seviyordum..eşimin istediği isim mert olunca hem tek hece hemde çok konulan isimlerden olunca hem soyismimiz iki hece ve çok kullanılan bi isim olunca hemde uzun isim sevdiğim için yanına bi isim koysak mı diye düşünüyoruz...iki ismide modern isim olanlarda aynı sıkıntı oluyor mu?

Bende tek isimden yanaydım hep uzun isimleri seviyordum..eşimin istediği isim mert olunca hem tek hece hemde çok konulan isimlerden olunca hem soyismimiz iki hece ve çok kullanılan bi isim olunca hemde uzun isim sevdiğim için yanına bi isim koysak mı diye düşünüyoruz...iki ismide modern isim olanlarda aynı sıkıntı oluyor mu?
Ozellikle nine dede ismi konulanlar nolur öğretmenim o ismimi söylemeyin diyorlar.birde dalga geçilecek kelimelere benzeyen isimler olmamalı. Resmen birbirinin psikolojisini bozuyorlar. Artık çocuklar çok acımasız malesef.

Ozellikle nine dede ismi konulanlar nolur öğretmenim o ismimi söylemeyin diyorlar.birde dalga geçilecek kelimelere benzeyen isimler olmamalı. Resmen birbirinin psikolojisini bozuyorlar. Artık çocuklar çok acımasız malesef.

dusundugumde benım verecegım yahya ısmıde eskı ama benım cevremde hıc olmaıgı ıcın koymayı dusunmustum.. ama benden cok cevremdekıler sevdıgı ıcın yanına baska ısım bulmaya calısıyorum ama cok zor hıc uymuyor..

Mert ve yağız isminde dalga geçilme açısından öyle bi sıkıntı yoktur diye Düşünüyorum

Evet benimde gözlemlediğim şimdiki çocuklar çok acımasız gerçekten bunun sebebide en çok aileler

X