• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları oğluşum kum döküyormuş..

• Konu Sahibi Konu Sahibi zzllyyhh88
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Z

zzllyyhh88

Ziyaretçi
kızlar oğlumun bezini açtığımda 2 aydır hep turuncu leke görüyorum ya idrar tahliilini yaptırdım dr kum döküyor 1 hafta sonra yine tahlil istedi...küçücük bebekte bu kum ne böylle kafayı yicem yaa.. daha oğlum 9 aylık öyle bir sancısıda yok kum dökğyor desem anlamadım..başınıza böyle bişi geldimi

arkadaşım ultrason çekildimi?
benim kızımda 7 aylık olmak üzere 1 ay 45 gunlukken idrar yolu enfeksiyonu geçirmişti
ozmanki doktorumuz ultrason istemedi şimdi dr değiştirdik ve bu doktorumuz hemen böbrek ultrasonu istedi
ve ultrasonda 2 tane kuçuk biri 1.5 biri 1.7 mm kum çıktı idrar tahlilleri kültür yaptırdıgımızda böyle birşey çıkmadı ultrasnda net belli oluyor tahlillerde doktor hiçbişey çıkmadıgını söyledi bize

canım benim oğlmda da kum görülmüştü. ayrıntılı idrar kültürü ve ultrason istedi doktor.. onlar temiz çıktı çok şükür. ben hastanedeki ürologla görüştüm sünnet olmayan bebeklerde olabilir. bebeklerde görülebiliyor dedi. üzülme.. ultrason çektir ordan net anlaşılıyor.

canım benim oğlmda da kum görülmüştü. ayrıntılı idrar kültürü ve ultrason istedi doktor.. onlar temiz çıktı çok şükür. ben hastanedeki ürologla görüştüm sünnet olmayan bebeklerde olabilir. bebeklerde görülebiliyor dedi. üzülme.. ultrason çektir ordan net anlaşılıyor.

bencede ultrason çekilmeden bişey anlaşılmaz
bizimde kültür temiz çıktı ama ultrasonda görüldü

ultrason istemedi tahlil istedi sadece bu hafta yine tahlil istedi idrarınıda sürekli taşırıyor napıcam yav uf dur ben ultrason isteyim

allah yüce melekleriyle meleğini korusun ve melekler hep nöbet tutsunlar bebeğin için melekler allaha yalvarsınlar yüce büyük yaratıcımız allah sana ve bebeğine şifa sabır güç yaşam gücü sabır gücü bereket huzur uzun ömürlülük versin amin allah ve melekleri bebeğinin ve senin yardımcılarınız olsun hep ayetel kursi oku hep namaz kıl hep dualar et allaha hep allaha secde et bak görüceksin bebeğin iyileşicek düzelicek allah bebeğini sana bağışlayacak melekler bebeğine senin suretinde ve eşinin suretinde görünsünler amin meleklerle allah onu kurtarcaklar melekler onun üstüne allahın ruhunu bestelesinler amin

arkadaşım iyi niyetli olduğunu biliyorum yazılarından ama kız zaten sıkıntılı :olmaz: neden 2 aylık ömrü var gibi konuşuyosun ki töğbe yarabbim...tabiki geçicek :teselli: üzülme arkadaşım

benim oğlum 40 günlük oldu iki gün önce doktordaydık kum döktüğünü öğrendim çok korktum ama çok korkulacak bişey değil dedi doktor geçer dedi. şimdi biz de 10 gün sonra tahlil yaptırcaz inşallah geçer. allah meleklerimizi korusun..

alkisalkisalkis
arkadaşım iyi niyetli olduğunu biliyorum yazılarından ama kız zaten sıkıntılı :olmaz: neden 2 aylık ömrü var gibi konuşuyosun ki töğbe yarabbim...tabiki geçicek :teselli: üzülme arkadaşım

alkisalkisalkis katılıyorum sanalkisalkisalkisa canım aynen

merhaba canım bende pazar günü kızımın altını değiştirirken pembemsi leke gördüm dr aradım gelin bi idrar tahlili verin dedi tahlili verdik ve kızım kum döküyomuş çok şaşırdık dr bol bol su içir 2-3 hafta sora böbrek ultrasonu çekelim dedi çok korkuyorum senin bebeğin şu an ne durumda herhangi ağrı falan oldumu soradan? ŞıMDıDEN ıLGı VE ALAKAN ıÇıN ÖÇOK TEŞEKKÜR EDERıM.

(merhaba canım bende pazar günü kızımın altını değiştirirken pembemsi leke gördüm dr aradım gelin bi idrar tahlili verin dedi tahlili verdik ve kızım kum döküyomuş çok şaşırdık dr bol bol su içir 2-3 hafta sora böbrek ultrasonu çekelim dedi çok korkuyorum senin bebeğin şu an ne durumda herhangi ağrı falan oldumu soradan? ŞİMDİDEN İLGİ VE ALAKAN İÇİN ÖÇOK TEŞEKKÜR EDERİM) canım benim oğlumdaki leke turuncu ve halen geliyor..havalar çok soğuk doktora gitgel çocuğum hastalanıcak bide salgın domuz gribi..bol su veriyorum...ağrısı yok 2 aya yakın geliyor bu leke çözemedim valla

Back