oğluşum geldi,hoşgeldiiii

b.tugan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2008
38
0
86
52
İstanbul
merhaba güzel anneler,16 gün önce doğum yaptım ve oğlumu aldım kucağıma,biraz zor bir doğum oldu benimki ama sonunda ikimizde sağlıklıyız.ancak toparlıyabildim kendimi ve hemen sizlerle paylaşmak istedim..allah olmayanlara nasip eder ve doğumu bekleyen arkadaşlarımada sabır ve güç verir inşallah.ismini alper koyduk.3 kilo 110 gr doğdu.hastane çıkışında 3 kiloya inmişti.şimdi kilo almaya başladı allaha şükür....çok güzel bir duygu.herkese nasip olur inşallah.sevgilerimle:Saruboceq::lepi::dance:hihoyyyt

allah düğününü görmeyi de nasip etsin canım...normal mi sezaryen mi oldu? doğum sonrası sıkıntın oldu mu?

allah analı babalı büyütsün, sağlıkla inşallah allah olmayanlarada nasip etsin ilk heyecanların tadını çıkarmaya bak sevgiler

gözün aydın arkadasım allah analı babalı buyutsun saglıklı uzun omurler versın ınsallah

allahım vatanına milletine hayırlı dini inancı bütün ve atatürkcü bir evlat olmasını nasip etsin sizlere.
dsarısı bizim gibi gün sayanların ve bu yolda ellerini göğe acıp dua edenlerin basına inşallah....

allah analı babalı büyütsün cnm...

allah düğününü görmeyi de nasip etsin canım...normal mi sezaryen mi oldu? doğum sonrası sıkıntın oldu mu?

öncelikle içten dualarınıza teşekkür ederim.nestlecim normal doğum oldu.biraz zor oldu ama doğum sonrası fazla bir sorunum olmadı.bir hafta geçmeden toparlandım canım allaha çok şükür.

Allah analı babalı birde sağlıklı büyütmeyi nasip etsin arkadaşım,darısı olmayanların başına..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…