• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

‘Oğlunuz bekaretimi bozdu şimdi evlenmiyor!’ diyerek intihar etmişti

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.825
898
"Oğlunuz bekaretimi bozdu ama şimdi benimle evlenmek istemiyor" diyerek intihar eden Gamze Süsemcik davasında karar çıktı. Ruh sağlığının bozulmasına neden olduğu üniversite öğrencisi Gamze Süsemcik'i intihara sürüklediği iddia edilen Hasan B'ye, 7 ay 15 gün hapis cezası verildi
Sitene Ekle
-oglunuz-beni-kullandi-simdi-evlenmiyor-diyerek-intihar-etmisti-5047658.Jpeg

Ruh sağlığının bozulmasına neden olduğu üniversite öğrencisi Gamze Süsemcik'i intihara sürüklediği iddiasıyla yargılanan Hasan B, ''hakaret'' ve ''tehdit'' suçlarından 7 ay 15 gün hapis cezasına çarptırıldı. Bakırköy 7. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmaya, tutuksuz sanık Hasan B. ile tarafların avukatları katıldı. Mahkeme Başkanı Metin Özkan, davada karar vereceklerini belirterek, sanığa son sözünü sordu.
Sanık Hasan B, suçlamayı reddedip beraatini talep ederek, ''Allah şahidimdir, ben suçsuzum'' dedi. Mahkeme heyeti, Hasan B'nin mağdure Gamze Süsemcik'e karşı "cinsel saldırı" suçunu işlediğine dair kesin ve inandırıcı delil olmamasından dolayı bu suçtan beraatine karar verdi.
Hasan B'yi "tehdit" suçundan 6 ay, "hakaret" suçundan da 3 ay hapis cezasına çarptıran mahkeme, sanığın cezasını duruşmalardaki iyi hali sebebiyle toplam 7 ay 15 güne indirdi. Mahkeme, sanığın bir daha suç işlemeyeceği yönünde kanaat oluşmadığından cezayı paraya çevirmedi. Üniversite öğrencisi Gamze Süsemcik'le tehditle birlikte olduğu ve bu nedenle Süsemcik'i intihara sürüklediği öne sürülen Hasan B'nin, "hakaret", "tehdit" ve "cinsel saldırı" suçlarını işlediği gerekçesiyle 16 yıla kadar hapsi istenmişti.

"Oğlunuz bekaretimi bozdu ama şimdi benimle evlenmek istemiyor"
İstanbul Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Coğrafya Bölümü'nde okuyan 19 yaşındaki Gamze Süsemcik, lise yıllarında harçlığını çıkarmak için bir hazır giyim firmasında çalışırken Hasan'la tanıştı. İddiaya göre 1 Şubat 2012 akşamı Hasan'ın annesi Hacire B. ve ağabeyi Cem'e yaşadıklarını anlattı. "Oğlunuz bekaretimi bozdu ama şimdi benimle evlenmek istemiyor" dedi. Hasan'ın ağabeyi ve annesi, Gamze'yi sakinleştirip, onunla konuşacaklarını söyleyerek ikna etmeye çalıştılar. Ancak Gamze, Hasan'dan beklediği desteği yine göremediği öne sürüldü.

'BENİ BAĞLAMAZ'

2 Mart'taki son buluşmalarına tanık olan arkadaşı Duygu Cödel, Gamze'nin Hasan'a "Her şeyi sen yaptın, benim bekaretimi geri vereceksin ya da benimle evleneceksin" dediğini ancak Hasan'ın çok rahat bir tavırla "Beni bağlamaz" diye cevap verdiğini anlatmıştı. Duygu Cödel arkadaşını ordan götürmek istediğini ama Gamze'nin gitmemek için ısrar ettiğini söyledi. İşte o gece Gamze, yine Hasan'ın ailesinin evine gittiği ve ailenin anlatımına göre bir bardak su isteyip, yanında getirdiği beyaz bir ilacı suya boşaltıp içtiği iddia edildi. Hasan'ın annesi Hacire B. tarafından hastaneye götürülen Gamze tüm çabalara rağmen kurtarılamadı.
milliyet

değmezdi yazık etmiş kendine

bu devirde evlenme vaadiyle kandırılma olayına pek inanmıyorum, bekaretin hayati önem taşıyorsa neden böyle bişey yapıyorsun ki, hadi yaptın hayatına değer miydi kızlık zarı
adam gerçekten hatalı olabilir ama 7 ay hapsi hak eder mi bilemedim, sonuçta cinsellik ikisininde rızasıyla gerçekleşmiş

çok ilginç...kız anlatıma gòre saplantılı hissi verdi. kızın oglanın evinde ilaçla intihar etmesi baya bir şaibeli...chess temsili resim mi ? eger degilse çok güzel bir kızmış. yazık

Son düzenleme:
Bu topiği beni seviyor aşık bana deyip flörtüyle mutlak evlilik olacağını düşünen kızlarımızın okumasını isterdim.

Evlilik öncesi ilişkiye asla karşı olmadım fakat yaşayacakları göğüsleyip sonrasında pişmanlık yaşamayacaklarsa ilişki yaşamalılar, evlenecektik, bana söz vermişti, ben şimdi ne yaparım, doğru kişi değilmiş, keşke birlikte olmasaydık diye sonradan dövünmek yerine, herşeyi göze alarak, ne istediğini bilerek ve tek başına göğüsleyerek adım atmak gerek.

çok ilginç...kız anlatıma gòre saplantılı hissi verdi. kızın oglanın evinde ilaçla intihar etmesi baya bir şaibeli...chess temsili resim mi ? eger degilse çok güzel bir kızmış. yazık

canım gazete temsili diye belirtmemiş, sanırım bu kız

Bu topiği beni seviyor aşık bana deyip flörtüyle mutlak evlilik olacağını düşünen kızlarımızın okumasını isterdim.

Evlilik öncesi ilişkiye asla karşı olmadım fakat yaşayacakları göğüsleyip sonrasında pişmanlık yaşamayacaklarsa ilişki yaşamalılar, evlenecektik, bana söz vermişti, ben şimdi ne yaparım, doğru kişi değilmiş, keşke birlikte olmasaydık diye sonradan dövünmek yerine, herşeyi göze alarak, ne istediğini bilerek ve tek başına göğüsleyerek adım atmak gerek.
Mune erek ailesinede evlat yetiştirirken çok işle düşüyor,sadec gönül eğlendirmek için yalan söylememeleri,vebal almamaları anlatılmalı..

canım gazete temsili diye belirtmemiş, sanırım bu kız
chees oğlan birlikte olmak için kandımış olabilir,tmam kızda çocuk değil ama,erkekler ben evlenmek için söz veremem demel nasıl olsa evlenicez.ilk senimnle olsn istiyoru ,buna ihtiyacım var vs..dert opiğinde kızların yazdıkları..

chees oğlan birlikte olmak için kandımış olabilir,tmam kızda çocuk değil ama,erkekler ben evlenmek için söz veremem demel nasıl olsa evlenicez.ilk senimnle olsn istiyoru ,buna ihtiyacım var vs..dert opiğinde kızların yazdıkları..

canım uyanık olsunlar o zaman, böyle saçma bişey var mı, hani kız bekaret olayını önemsemiyordur beraber olur, ama hem bekaretimi hayati derecede önemsiyorum diyeceksin hem ilişkiye gireceksin

canım uyanık olsunlar o zaman, böyle saçma bişey var mı, hani kız bekaret olayını önemsemiyordur beraber olur, ama hem bekaretimi hayati derecede önemsiyorum diyeceksin hem ilişkiye gireceksin
o konuda haklısın chess,kandırma olayı ancak kendini kandırmak olur,hayatta hiç birşeyin garantisi yok,bu gibi üzücü drumlarla karşılaşmamak adına erkekler vaadde bulunmamalı..pisikopata bağlayan kızlarda çıkar daha kötüsüde allah tüm gençleri korusun..

Bu kız için demiyorum genel olarak söylüyorum..... Ben bir de şunu anlamıyorum, hani diyorlar ya ilişki sonrasında erkekler için, beni kullandı.. ee kadında adamı kullanmış olmuyor mu kullanma diye bir tabir kullanılacaksa, cinsel haz sadece erkeklerin aldığı bir şey mi?

Ben bir de şunu anlamıyorum, hani diyorlar ya ilişki sonrasında erkekler için, beni kullandı.. ee kadında adamı kullanmış olmuyor mu kullanma diye bir tabir kullanılacaksa, cinsel haz sadece erkeklerin aldığı bir şey mi?
valla bizde bi hediye algısı var, bekaretini hediye gibi görme, kendini feda etme, nereden geldi bunlar bilmiyorum, dediğin gibi zevk karşılıklı

[QUtoplumdukkurbaga04, post: 38138200, member: 575445"]Bu kız için demiyorum genel olarak söylüyorum..... Ben bir de şunu anlamıyorum, hani diyorlar ya ilişki sonrasında erkekler için, beni kullandı.. ee kadında adamı kullanmış olmuyor mu kullanma diye bir tabir kullanılacaksa, cinsel haz sadece erkeklerin aldığı bir şey mi?[/QUOTE]
Bu toplumda maalesef oyle..

neyın ne olacagı bellı olmuyor bu hayatta
o yuzden bu kadar önemlıyse asla bekaretını teslım edıp '' bu iş kesin, mecbur evlenecek'' gözüyle bakmayın kızlar!!
şu hayatta hiçbir şey kesin degıl...

neyın ne olacagı bellı olmuyor bu hayatta
o yuzden bu kadar önemlıyse asla bekaretını teslım edıp '' bu iş kesin, mecbur evlenecek'' gözüyle bakmayın kızlar!!
şu hayatta hiçbir şey kesin degıl...
babaannem olaydı şimdi, gelin ata binmiş ya nasip demiş derdi, rahmetli

Back