http://www.posta.com.tr/3Sayfa/Habe...-cocugu-olduresiye-dovdu.htm?ArticleID=343887 Oğlunun tabletinden oyun sildi diye küçük çocuğu öldüresiye dövdü İstanbul Bahçelievler'de bir kadın, oğlunun tabletinden oyun silen çocuğu öldüresiye dövdü. Kadının, oğlunun arkadaşı olduğu belirtilen çocuğu yere yatırarak kafasını yere vurması güvenlik kameralarına yansıdı
İstanbul Bahçelievler'de yaşanan korkunç olay şöyle gelişti:
9 yaşındaki B.E, arkadaşının evinde yemek yedi; daha sonra da arkadaşının tabletinden bir oyunu silerek evden ayrıldı. Oğlunun şikayeti üzerine çok sinirlenen E.S isimli kadın, hemen dışarı çıkarak her yerde B.E'yi aradı.
E. S. bu sırada kendisini durdurmak isteyen bina sakinleriyle de tartıştı. Yaşanan bu anlar isegüvenlik kameralarına yansıdı.
Görüntülerde B.E, E.S’den kaçmak için bahçe duvarının üzerine çıkıyor. Ancak E.S. çocuğu yakalıyor ve dövmeye başlıyor. Talihsiz çocuğu dakikalarca döven E.S. bir ara çocuğun kafasını tutarak yere vuruyor. Çocuğun sesini duyarak dışarı çıkan komşular çocuğu acımasız kadının elinden alıyor. Ancak sakinleşmeyen kadın komşularıyla da tartışıyor.
B.E'yi bahçede yakalayan kadın bir süre sonra küçük çocuğa şiddet uygulamaya başladı. Küçük çocuğu öldüresiye döven acımasız kadını çocuğun çığlıklarını duyarak aşağıya inen bina sakinleri güçlükle durdurabildi. Haberin Videosu
boyle birseyi gorsem o an unuturum kendimi o kadını yerden yere atarım annecigiminde basına bu tarz birsey gelmis kucukken 6-7 yasındayken kadın tahtayla vurmus sırtına ama ananem sonra kadını bayıltmıs oyle bir vurmuski demekkikadının kocasıda bi tane cakmıs kadına boyle olunca kadına siddette sıkıntı gormuyorum kucucuk cocuga vuran doven herkimse hakediyor
o çocuk biraz daha büyüsün senin agzına m*çar teyze bekle sen , varsa bir derdin ana babasıyla hallet küçük çocuktan ne istiyon töbe la, iyice sapıttı millet.
Sabah bebegim kucagimdayken yuzugumun tasi bebegimin burnun degidi ve ufacik nokta kadar bir yeri kanatti. O kadar icim gittiki hemen sarildim annem ozur dilerim dedim neredeyse aglayacaktim onun minnacikta olsa canini acittigim icin. Sabahtan beri icim ciz ediyor nokta kadar yarayi gorunce
Kendi bebegim degil baska bir bebegin burnunun ustunu yanlislikla ufacik kanatsam yine ayni sekilde icim ciz ederdi. Kirk kere ozur dilersim yanlislikla oldu diye.
Bu insanlarin nasil bir psikolojisi var ki kucucuk cocuga bunu yapabiliyorlar.
Ben ogretmenim o kadar yaramaz cocuklar gordum ki laf dinelemeyen yaramaz insani cileden cikartan. Simdiye kadar hicbir yaramaz ogrencimin zerre kadar canini acitmis degilimdir. Bu ovunulmesi gereken birsey degil tabi olmasi gereken bu.
Bu cocuga bunu yapanin nasil bir vicdani vardir nasil bir psikolojisi vardir benim aklim kesmiyor. Insanliktan nasibini almamis mahluk. Diyecek baska soz bulamiyorum.
Saka bi yana....izledigimde ekrandsn dalasim geldi kadina
butun hincini cicuktan cikardi ya insaf
su birikntisinde bogmaya calisti cocugu haberde oyle dendi
ya yapabilseydi....bu nasil bir birikmislik icinde ki ,cinnetin kucucuge