Arkadaşım neden dediğimi okursan anlarsın zaten sizin gibi zihniyetli diye başladığı için o yorumla bitirdim.
Sen de bir anlada öyle konuş lütfen.
orasını görmedim ben sizin gibi zihniyetli filan bi bakayım hangi mesajda geçtiğine
Sadece 1 Şubatta , tek günde 15 bin çağrı alınıyor ve bunun 141 tanesi gerçek çıkıyor . Verin cezayı o zaman . Arayan belli ,
15.000 - 141 = 14859 kişiye yaptırım uygulayın .
Nasıl olsa asılsızdır diyen görevlilerinize yaptırım uygulayın .
Uygulayın arkadaşım çok mu zor ?
Ben o babanın göz yaşlarını izlerken sicim sicim ağladım . Sırtında evlat ölüsünü taşımak nasıl kaldırabilir bir yük ?
Yollar kapalı , bu insanların bir çoğu açılsın diye arayıp ihbarda bulunuyor belki , evet yalan . Ama gelin açın denildiğinde gelinmiyorsa , ölsün mü bu çocuklar ?
Verin cezayı gidip yolları açmayan karayollarına , verin cezayı 112 de ihmali bulunanlara , verin cezayı asılsız ihbarlarla buraları arayanlara ... Bir yaptırımınız olmadıkça bir arpa boyu yol alamadan göçeceğiz bu dünyadan , kiminin sırtında evladı , kiminin ahı !
orasını görmedim ben sizin gibi zihniyetli filan bi bakayım hangi mesajda geçtiğine
ama arkadaşı akp yanlısı ilan etmekteki amaç ne
sizin gibi düşünmeyince akp yanlısı mı oluyo herkes
sonuçta ben de akpli değilim ama bu tavrınızı eleştirdim
tamam kendi ülkesi tabiki öncelikli ama filistine hastane yapıcana diyerekten başlayan cümleler çok vicdansızca bence
öyle bi cümle sarfettiniz sonradan ben öyle demek istemedim diyosunuz
Baş edebileceğim bir zihniyet tarzı değil yazdığı için ben cevaben öyle yazdım zaten.
Her neyse konum o da değil ben sadece aklıma ilk gelen dün izlediğim filistine ülkenin en iyi hastanesi yapılacak örneğini yakın tarih olduğu için verdim.
Orada filistin ve hastane örnekti sadece.
Ben doğunun şartlarını da biliyorum .
Ben demek istedim ki oralara herşeyi yapıyosun , suriyelilere ülkeyi açtın herşeyden faydalanıyorlar .
Ülkemin insanı açlıktan hastalıktan ölüyor.
Yoksa ne filistin ne ırak benim kastım başkaydı.
ilk etapta örmek olarak öyle verdiğiniz için yanlış anlaşılması normal
ama ülkeler de zor durumda olan insanlara yardım etmek zorunda
türkiye kurulduğu ilk yıllarda da yabancı devletlerden yardım aldı bazı devletlere de yardım etti
zor durumda olan ülkelere zaten yardım ediliyo sadece bize özgü birşey değil ki bu
normal politikadan farklı bi durum bu onu anlatmak istiyorum
Haberler de söylenene göre aile ilk önce jandarma karakolunu aramış, jandarma karakolu 112'yi aramış. Anlamadığım benim de 112 nasıl jandarmanın aramasına inanmaz:26::26:
Ben tarinin söylemeye çalıştını anladım........sgk sı olmayan vatandaşlarımız sağlık hizmeti alamıyorlar....ama suriyeli vatandaşlara her türlü sağlık hizmeti beleş.......devlet o kadar populist davranıyor ki bazı konularda şu olaya basit bir aciziyet olarak bakamıyorum.......yetkililerden öyle doyurucu bir açıklama da gelmedi
o konuya ben de katılıyorum
suriyelilere bu kadar hak verilmesini saçma buluyorum
ama tarinin verdiği filistindeki hastane örneğine katılmıyorum sadece yoksa böyle bi örnek verse desteklerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?