• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oğlunun cenazesini çuvala koyup sırtında taşıdı

Arkadaşım neden dediğimi okursan anlarsın zaten sizin gibi zihniyetli diye başladığı için o yorumla bitirdim.
Sen de bir anlada öyle konuş lütfen.

orasını görmedim ben sizin gibi zihniyetli filan bi bakayım hangi mesajda geçtiğine
ama arkadaşı akp yanlısı ilan etmekteki amaç ne
sizin gibi düşünmeyince akp yanlısı mı oluyo herkes
sonuçta ben de akpli değilim ama bu tavrınızı eleştirdim
tamam kendi ülkesi tabiki öncelikli ama filistine hastane yapıcana diyerekten başlayan cümleler çok vicdansızca bence
öyle bi cümle sarfettiniz sonradan ben öyle demek istemedim diyosunuz

Son düzenleme:
orasını görmedim ben sizin gibi zihniyetli filan bi bakayım hangi mesajda geçtiğine

Baş edebileceğim bir zihniyet tarzı değil yazdığı için ben cevaben öyle yazdım zaten.
Her neyse konum o da değil ben sadece aklıma ilk gelen dün izlediğim filistine ülkenin en iyi hastanesi yapılacak örneğini yakın tarih olduğu için verdim.
Orada filistin ve hastane örnekti sadece.
Ben doğunun şartlarını da biliyorum .
Ben demek istedim ki oralara herşeyi yapıyosun , suriyelilere ülkeyi açtın herşeyden faydalanıyorlar .
Ülkemin insanı açlıktan hastalıktan ölüyor.
Yoksa ne filistin ne ırak benim kastım başkaydı.

Sadece 1 Şubatta , tek günde 15 bin çağrı alınıyor ve bunun 141 tanesi gerçek çıkıyor . Verin cezayı o zaman . Arayan belli ,
15.000 - 141 = 14859 kişiye yaptırım uygulayın .

Nasıl olsa asılsızdır diyen görevlilerinize yaptırım uygulayın .

Uygulayın arkadaşım çok mu zor ?

Ben o babanın göz yaşlarını izlerken sicim sicim ağladım . Sırtında evlat ölüsünü taşımak nasıl kaldırabilir bir yük ?

Yollar kapalı , bu insanların bir çoğu açılsın diye arayıp ihbarda bulunuyor belki , evet yalan . Ama gelin açın denildiğinde gelinmiyorsa , ölsün mü bu çocuklar ?

Verin cezayı gidip yolları açmayan karayollarına , verin cezayı 112 de ihmali bulunanlara , verin cezayı asılsız ihbarlarla buraları arayanlara ... Bir yaptırımınız olmadıkça bir arpa boyu yol alamadan göçeceğiz bu dünyadan , kiminin sırtında evladı , kiminin ahı !

bu durumdan sağlıkçılarda çok şikayetçi ve yıllardır hala cezai bi yaptırım yapılmıyo
sanki çok zor birşeymiş gibi bi düzenleme yapmak
inan bununla ilgili özel haber yaptılar insanlar resmen dalga geçmek için bile arıyo
adres sormak için arayanlar var bunlara kesmezsen para cezasını aramaya devam ederler işte

ayrıca nolursa olsun bu konuda durumun ciddi olduğu belli yani üstüne düşmeyenler ölüme sebebiyet vermekten suçlanmalı
acaba adam türkçe konuşamadığı için anlamadılar da önemsemediler mi diye de düşündüm ilk etapta çünkü türkçe bilmiyomuş ama böyle hayati konularda keyfi hareket etmelerini aklım almıyo
o adamı görünce o kadar içim parçalandı ki anlatamam

ama arkadaşı akp yanlısı ilan etmekteki amaç ne
sizin gibi düşünmeyince akp yanlısı mı oluyo herkes
sonuçta ben de akpli değilim ama bu tavrınızı eleştirdim
tamam kendi ülkesi tabiki öncelikli ama filistine hastane yapıcana diyerekten başlayan cümleler çok vicdansızca bence
öyle bi cümle sarfettiniz sonradan ben öyle demek istemedim diyosunuz

Benim zihniyetime eleştiri yapıp başedebileceğim bir zihniyet derse bende öyle söylerim kusura bakma.
Sana göre vizdansızlık olabilir .
Gayet oralarla ilgileneceğine ülkesine yapsın demem de ben vizdansızlık göremiyorum .
Ben cümlemide gayet bilerek yazdım öyle demek istemedim diyosunuz diyerek kıvırdığımı sakın ima etmeyin .
Sizin anladığınız anlamda bişey yok benim yazımda kastım o .
Artık ne anlarsanızda anlayın .
Benim demek istediğimde ortada zaten.
Tekrarda söylüyorum benim paramla ülke dışında bişey yapacağına ülkesinin yollarını düzeltmeye devam etsin.
Zira ben zaten suriyeye de filistinede bireysel yardımlarda bulunuyorum.
İyi akşamlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Baş edebileceğim bir zihniyet tarzı değil yazdığı için ben cevaben öyle yazdım zaten.
Her neyse konum o da değil ben sadece aklıma ilk gelen dün izlediğim filistine ülkenin en iyi hastanesi yapılacak örneğini yakın tarih olduğu için verdim.
Orada filistin ve hastane örnekti sadece.
Ben doğunun şartlarını da biliyorum .
Ben demek istedim ki oralara herşeyi yapıyosun , suriyelilere ülkeyi açtın herşeyden faydalanıyorlar .
Ülkemin insanı açlıktan hastalıktan ölüyor.
Yoksa ne filistin ne ırak benim kastım başkaydı.

ilk etapta örmek olarak öyle verdiğiniz için yanlış anlaşılması normal
ama ülkeler de zor durumda olan insanlara yardım etmek zorunda
türkiye kurulduğu ilk yıllarda da yabancı devletlerden yardım aldı almasaydı belki bugünlere gelemeyecektik
bazı devletlere de yardım etti
zor durumda olan ülkelere zaten yardım ediliyo sadece bize özgü birşey değil ki bu

normal politikadan farklı bi durum bu onu anlatmak istiyorum
siz takmışsınız benim paramla yardım etmesin olayına
neyse size de iyi geceler siz beni ben sizi anlayamayız sanırım bu konuda

Son düzenleme:
ilk etapta örmek olarak öyle verdiğiniz için yanlış anlaşılması normal
ama ülkeler de zor durumda olan insanlara yardım etmek zorunda
türkiye kurulduğu ilk yıllarda da yabancı devletlerden yardım aldı bazı devletlere de yardım etti
zor durumda olan ülkelere zaten yardım ediliyo sadece bize özgü birşey değil ki bu
normal politikadan farklı bi durum bu onu anlatmak istiyorum

Ben seni anlıyorumda sanırım sen beni anlamıyorsun.
O bir örnekti sadece , yerin ve yapının ne olduğu farketmez.
Ülkemizde açlık sınırında insanlar var , çok sefil durumda olanlar var.
Bunun gibi durumla karşılaşan çok var.
Bu ülkenin dışarıya akıtacak kadar büyük serveti varsa asgari ücreti artırsınlar .
Bunun ucu çok açık çünkü. Ben filistine neden hastane yaptırılıyor demedim demem de zaten ama her yardıma muhtacı gören ülkenin başkanıysan ülkende böyle bir sorunlar çıkıtığında ben onu eleştiririm yıl 2014 çünkü.

ben de o farklı o farklı diyorum
devletler bunları yapmak zorunda hepsi yapıyo dış politikanın gereği bu
kendim iç meselelerimizde istediğimiz kadar eleştiririz ama oraya bi hastane yapılmasının ya da yardım gönderilmesinin lafını etmem ben
ben öyle söylemedim diyosun ama ilk etapta onu örnek verdin tartışma o yüzden çıktı
sonradan açıkladın ama alıntılaya alıntılaya bu hale geldi
yoksa senin rahatsız olduğun durumu anladım ve ben de eleştiriyorum zaten
ama dış politikayı ayrı tutuyorum bunlarla

Son düzenleme:
112nin nasılsa asılsızdır diye vakaya çıkarmayacaklarını hiç ama hiç sanmıyorum. Biz burda gribe ateşe her şeye çıkıyoruz eminim onlar da çıkarıolardır. Zaten konuşmalar filan hep kayıtlı oluyor. Tamamen kendini kurtarma ve hedef gösterme olarak öyle söylenildiğini düşünüyorum
Ayrıca çocukcağız zatürre dolasıyla solunum yetmezliğinden ölmüş
Arkadaşlar hiçbir zatürre öyle 6 saatte solunum yetmezliğinden öldürmez
Son ana kadar beklediler diye düşünüyorum hala
İşte ne olursa olsun olan küçücük çocuğa oldu

Ne kadar acı bir haber , acil çağrı merkezi sahte ihbar için neden aranır sahte ihbar rakamı da o kadar büyük ki 3 5 boş insan aramıştır diyemiyor insan ,
ne kadar üzücü ne kadar acı ailesine sabır ver yarabbim :26:

Haberler de söylenene göre aile ilk önce jandarma karakolunu aramış, jandarma karakolu 112'yi aramış. Anlamadığım benim de 112 nasıl jandarmanın aramasına inanmaz:26::26:

SAĞLIK Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Van’da kardan kapanan yol nedeniyle 3 yaşındaki Muharrem Taş’ın ölümüyle ilgili, “İdari aksamalar var mıdır, olabilir, anında soruşturma açtırdık” dedi.

Müezzinoğlu, milletvekillerinin eleştirilerini Meclis’te şöyle yanıtladı:

GÖLGE DÜŞÜRECEK FOTOĞRAF

“Ülkemizin sağlık hizmetlerinde ve özellikle acil sağlık hizmetlerinde geldiği başarılı fotoğrafa gölge düşürecek bir fotoğrafla karşı karşıya kaldık. Bu nedenle üzgün olduğumu ifade etmek isterim. Ama bunun bir fırsat gibi, bir medyatik olay gibi sunularak ve bunu ceberrut devlet mantığıyla burada ifade edilmesini de açıkçası doğru bulmuyorum.

TELEFONLARINA ULAŞILAMIYOR

1 Şubat saat 18.36’da Köy Korucusu tarafından jandarma aranıyor. Jandarma, 112’yi arıyor saat 18.38’te. Bilgi alınabilecek telefon numaralarının hiçbirine bilgi için ulaşılamıyor ve burada bir kopukluk oluyor. Gece saat 03.30 sularında Van merkezden Muharrem evladımızın amcası arıyor bir hastamız var diye. İşte günün hastalığı ateşi var. Ne yazık ki babanın telefonuna ulaşılamıyor. Çeli mezrasıyla Yalınca arasında 7 kilometre yol tamamen kapalı. Paletli ambulansların gidebilmesine uygun değil, gece yolun açılması gerekir. Diğer araçlar yolların açımıyla ilgili hava koşulları nedeniyle o araçlarla da il özel idarenin ve Karayollarının araçlarıyla da irtibat kurulamıyor.

BABAYLA GÖRÜŞTÜM

Babayla ben görüştüm. Az önce yine Sırrı (Sakık) Bey söyledi, çalmadığı kapı, ulaşmadığı… Baba, yalnız saat 18.30’da korucuya yani Gürpınar Yalınca köyündeki korucuya bilgi verebildiğini, bir daha telefon iletişimi kurulamadığını, gece iki buçukta da evladının vefat ettiğini ifade ediyor. Dolayısıyla burada, tabii ki idari aksamalar var mıdır? Olabilir. Anında soruşturma açtırdık, müfettişlerimiz orada. Mutlaka insanla çalışıyoruz, en dinamik şekilde bunları takip ediyoruz ama bunu bu şekilde, ülkenin sağlık hizmetlerine, hele hele acil sağlık hizmetlerine gelecek bu noktayı, bu üzüntülü tabloyu bir fırsat gibi sunmayı da açıkçası çok doğru bulmuyorum.”
http://www.hurriyet.com.tr/gundem/25752891.asp

Son düzenleme:
Haberler de söylenene göre aile ilk önce jandarma karakolunu aramış, jandarma karakolu 112'yi aramış. Anlamadığım benim de 112 nasıl jandarmanın aramasına inanmaz:26::26:

ben de şimdi tam bunu yazacaktım. yani nasıl bir karışıklık olabilir ki bu durumda...
ayrıca kişisel cagrı bile olsa gercek bir durum olma ihtimaline karsılık gidilmesi gerekmez miydi?
şüphe iceriyorsa ölüme terketmeyi haklı kılar mı bu!?

İhmal işte tamam...:ssz:

40 günlükken soğuktan ölen bebek gibi 3-5 güne unutulup gidecek.

Kahretsin ki ilk değil...Son da olmayacak.:14:

Ben tarinin söylemeye çalıştını anladım........sgk sı olmayan vatandaşlarımız sağlık hizmeti alamıyorlar....ama suriyeli vatandaşlara her türlü sağlık hizmeti beleş.......devlet o kadar populist davranıyor ki bazı konularda şu olaya basit bir aciziyet olarak bakamıyorum.......yetkililerden öyle doyurucu bir açıklama da gelmedi

Ben tarinin söylemeye çalıştını anladım........sgk sı olmayan vatandaşlarımız sağlık hizmeti alamıyorlar....ama suriyeli vatandaşlara her türlü sağlık hizmeti beleş.......devlet o kadar populist davranıyor ki bazı konularda şu olaya basit bir aciziyet olarak bakamıyorum.......yetkililerden öyle doyurucu bir açıklama da gelmedi

o konuya ben de katılıyorum
suriyelilere bu kadar hak verilmesini saçma buluyorum
ama tarinin verdiği filistindeki hastane örneğine katılmıyorum sadece yoksa böyle bi örnek verse desteklerim

o konuya ben de katılıyorum
suriyelilere bu kadar hak verilmesini saçma buluyorum
ama tarinin verdiği filistindeki hastane örneğine katılmıyorum sadece yoksa böyle bi örnek verse desteklerim

Hala anlamakta ısrar ediyorsun . gündem oydu ve onu yazdım bu kadar basit.
Kaldı ki dediğim gibi ülke ve yapıların hiç bir önemi yok pepe saolsun benim demek istediğimin özünü anlamış.
yani arjantine hastane yapılsa onu da yazacaktım mesele filistin değil .
ki benim ülkemde yol açlık gibi sebeplerden ölen insanlar varken ben bu yapılanları eleştirebilirim.

bu konuyu hallettik sanıyodum neden alındığını anlamadım ben verdiğin ilk örnekten bahsedip onu tasvip etmediğimi yoksa diğer ayrıcalık verilmesi konularına hiç katılmadığımı belirttim
çünkü iki sayfa boyunca bununla ilgili konuştuk

gördüğün gibi benim eleştirdiğim normal bi insani yardım yapılması değil kendi vatandaşlarına vermediği hakkı gidip te onlara verirse
eleştiririm sen de buna yönelik birşey yazsaydın desteklerdim zaten ama direk insani yardımı eleştirdin öncesinde
o zaman da ben de eleştiri yapabilirim çünkü sonradan açıkladın durumu
hatta hala eleştiririm yazmışsın ama neyse eleştir ben eleştirme demiyorum sadece kendi eleştirimi de yapıyorum
gündem olduğu için diyosun ama verdiğin örnekleri doğru seçmezsen böyle tartışmalar olabiliyo
çünkü senin verdiğin örnekle pepenin verdiği örneğin alakası yok
biz senin ne demek istediğini nerden tahmin edelim ki ilk etapta

boş yere tartışıyoruz konuyu kapatalım bence

Son düzenleme:
“Dicle’nin kenarında bir koyunu kurt kapsa, bunun vebali bizim üzerimizdedir' diyen başbakan
Ülkede açlıktan ölen bebekten de yol kapalı olduğu için için hastahaneye ulaştırılamayan çocuktan da sorumludur.

Son düzenleme:
Back