kızlar oluşuma bebek arabası bakıyoruz, malatyada oturuyoruz, yakın illerden de olabilir, çift yönlü ve yıpranmamış olması tercihimizdir
mrb ardusu
bende malatya da oturuyorum,yaklaşık 3 ay önce bende bebek arabası aradım bulamadım,umarım sen bulursun canım.kk ne üe olup malatya da oturan fazla kişi yok galiba.
mrb ardusu
bende malatya da oturuyorum,yaklaşık 3 ay önce bende bebek arabası aradım bulamadım,umarım sen bulursun canım.kk ne üe olup malatya da oturan fazla kişi yok galiba.
http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...n-gelin-beraber-bekleyelim-bebislerimizi.html bu topıkte malatyada oturanlar canım buraya gel :)
ben aslında adana lıyım,fakat malatya da ikamet ediyorum,malatya yıda memleketim kadar seviyorum,insanları da çok sıcak,galiba sen de öylesin.bende gelmek isterim tabiki ama 3 aylık bir kızım var,kış günü çıkabilr miyiz dışarı bilemiorum.zaten geçen hafta çıktık turgut özal tıp merkezinden,idrar yolu enfeksiyonu sebebiyle 6 gün yattık.umarım bir gün görüşür tanışırız canım
aaa süperrr bende osmaniyeliyim :) 1 yıldır malatyadayım benim bebegimde 50 gunluk canım :) bu arada Rabbim şifa versin ne zaman uygun olursan görürşüz canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?