Bebek İkinci El oğlumuz için uygun bebek arabası arıyorum(malatya veya yakın iller)

ardusu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2011
146
1
68
kızlar oluşuma bebek arabası bakıyoruz, malatyada oturuyoruz, yakın illerden de olabilir, çift yönlü ve yıpranmamış olması tercihimizdir

herkes istanbul ankarada mı yaşıyor?? nie cevap yok ki :)

slm bende tam veya yarım yatarlı baston puset bebek arabası arıyorum.rengi unisex olursa iyi olur.kayseri veya ankara olabilir.teşekkürler

Graco Ultima Travel System Bebek Arabası çok az kullanılmış yaklaşık 2 ay kadar, bebeğim bebek arabasını sevmiyor devamlı kucağımda, çok beğenerek almıştık ama kullanamıyoruz, alalı 5 ay oldu, almak isteyenler olursa yardımcı olucam.

Ben Sivas'ta yaşıyorum. Elimde bir tane Jhonson marka çift yönlü bebek arabası var. Görümcem vermişti ama biz fazla kullanmadık. Doğrusu eski tiplerden, kapanınca bagajda fazla yer kaplıyor diye kullanmadık. Ama sapasağlam duruyor. Gerçi eşime danışmadan satamam ama düşünürsen bir eşimle görüşeyim. Mail adresin varsa resimlerini çekip gönderebilirim.

Hatta şuradan bi ön fikir edinebilirsin rengi ve şekli konusunda. Ayrıntılı resim için eşimin kaldırdığımız yerden indirmesi lazım.

mrb ardusu
bende malatya da oturuyorum,yaklaşık 3 ay önce bende bebek arabası aradım bulamadım,umarım sen bulursun canım.kk ne üe olup malatya da oturan fazla kişi yok galiba.

mrb ardusu
bende malatya da oturuyorum,yaklaşık 3 ay önce bende bebek arabası aradım bulamadım,umarım sen bulursun canım.kk ne üe olup malatya da oturan fazla kişi yok galiba.

var canım malatyada oturan arkadaşalr burda konuşuyoruz bi gun buluşacagız bayramdan sonra buyur sende :)

ben aslında adana lıyım,fakat malatya da ikamet ediyorum,malatya yıda memleketim kadar seviyorum,insanları da çok sıcak,galiba sen de öylesin.bende gelmek isterim tabiki ama 3 aylık bir kızım var,kış günü çıkabilr miyiz dışarı bilemiorum.zaten geçen hafta çıktık turgut özal tıp merkezinden,idrar yolu enfeksiyonu sebebiyle 6 gün yattık.umarım bir gün görüşür tanışırız canım

aaa süperrr bende osmaniyeliyim :) 1 yıldır malatyadayım benim bebegimde 50 gunluk canım :) bu arada Rabbim şifa versin ne zaman uygun olursan görürşüz canım

aaa süperrr bende osmaniyeliyim :) 1 yıldır malatyadayım benim bebegimde 50 gunluk canım :) bu arada Rabbim şifa versin ne zaman uygun olursan görürşüz canım

ooooooo desene tam hemşeriymişiz.ok sevindim.tamam canım uygun bir zamanda görüşelim inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…