Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar oluşuma bebek arabası bakıyoruz, malatyada oturuyoruz, yakın illerden de olabilir, çift yönlü ve yıpranmamış olması tercihimizdir
mrb ardusu
bende malatya da oturuyorum,yaklaşık 3 ay önce bende bebek arabası aradım bulamadım,umarım sen bulursun canım.kk ne üe olup malatya da oturan fazla kişi yok galiba.
mrb ardusu
bende malatya da oturuyorum,yaklaşık 3 ay önce bende bebek arabası aradım bulamadım,umarım sen bulursun canım.kk ne üe olup malatya da oturan fazla kişi yok galiba.
http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...n-gelin-beraber-bekleyelim-bebislerimizi.html bu topıkte malatyada oturanlar canım buraya gel :)
ben aslında adana lıyım,fakat malatya da ikamet ediyorum,malatya yıda memleketim kadar seviyorum,insanları da çok sıcak,galiba sen de öylesin.bende gelmek isterim tabiki ama 3 aylık bir kızım var,kış günü çıkabilr miyiz dışarı bilemiorum.zaten geçen hafta çıktık turgut özal tıp merkezinden,idrar yolu enfeksiyonu sebebiyle 6 gün yattık.umarım bir gün görüşür tanışırız canım
aaa süperrr bende osmaniyeliyim :) 1 yıldır malatyadayım benim bebegimde 50 gunluk canım :) bu arada Rabbim şifa versin ne zaman uygun olursan görürşüz canım