oglumun yüzünü gördükçe içim sizliyor

adabasar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2008
130
0
96
- Yurtdışı
Çok üzgünüm çoook Kizlar ya dün bi arkadasin evine gittik ailecek arkadasinda bi oglu var 1buçuk yasinda, benim ufaklik uyumustu bende arkadasin oglunun besigine yatirdim ciktim odadan aradan 10 dakika geçmedi bebegimin çigligini duydum hemen yanina kostum bide ne göreyim bebisimin yüzünde 4 tirnak izi hemde kaniyor arkadasin oglu yapmis içim sizladi resmen arkadasimda çok üzüldü simdi oglumun yüzüne baktikça içim eriyor uykusunda aglayarak uyaniyor bebisim ya çok korkmus arkadasimin ogluda daha bebek yaptiginin yanlis oldugunun farkinda degil ama yinede çok kötüyüm keske gitmeseydik

acayıp gıcık oluyorum bu ıslere tamam bebek olabılır farkında degıl ama ya bebegının yuzundekı ız kalırsa normal ınsanın bıle psıkolojısı bozuluyo uykuda korkunca ya bebekler çok gecmıs olsun canım cok uzuldum gercekten

kabahat o çocukta değilki huyunu bilen annesinde.insan çocuğunu bilmezmi madem öyle uyarsaydı seni yada sık sık kontrol etseydi oğlunu.hey allahım ya ben bile sinir oldum valla.geçmiş olsun canım.allahtan daha kötü bişey yapmamış

ay canim benim ya kesin kiskaniyordur ondan öle yapmisdir bence birdaha yanina bile yaklasdirma o cocugu

düşüncenize saygı duyuyorum ama kıskanma fln şaçma yani...
küçücük çocuk bunlar olabilir tabi,bende küçükken kaç kişden tırnak yemişim..
hiç iz fln kalmadı içiniz rahat olsun,üzülmeyin geçecektir...

çocuğun huyu diye bişey yok.çocuk bu.hiç yapmadığı şeyi yapacağı tutar.
öncelikle geçmiş olsun.
fakat burda suçlu varsa bu önce siz sonra arkadaşınız.
yabancı ve küçük çocuk olan bir evde bebeğinizi gözünüzün önünden ayırmamalıydınız.
diğeride bebek.ne bilsin.beşiğine yatırdığınız için kızmış olabilir.
diğer annede kendi oğlunu takip etmeliydi.ama siz bebeğinizi yanınızdan ayırmamalıydınız.gerekirse kucağınızda uyutacaktınız.

geçmiş olsun canım çok üzüldüm gözünün önünden ayırmamak gerekiyor işte ama olmuş artık. benim eltimin oğlu 8 yaşında olmasına rağmen yinede çocuktur ne yaptığını bilmez diye uyuyunca koltuğa yatırıp önüne oturuyorum. çocuklar sevicem derken de zarar veriyorlar ama merak etme birkaç güne geçer izler.

geçmiş olsun. anne yüreği tabii ki, ama lütfen üzmeyin kendinizi bu kadar. aynı evde kardeşler oyun için boğuşurken de birbirini yaralayabiliyor. Şöyle söyleyeyim ufakken yara beresiz halim pek olmamış emeklemeye başladıktan sonra. Ancak bu yaşımda ameliyat izi hariç vücudumda biri ilkokulda diğeri lisede olmak üzere bisikletten düşme ve yerde uçma(kalecilik yaparken:) ) sonucu mikrop kapmalarım dışında izim yoktur. içiniz rahat olsun.

bu arada bir arkadaşım anlatmıştı, bebekken kendinden 3 yaş büyük ablası onu kucaklayıp çöp kovasına koymuş. tabii aile :1shok: geçirmiş. hala esprisi yapılırdı koca kızların arasında.

benımde kzenımın 5 yasındakı kızı yenı dogan kardesının agzına corap sokmuş cocuk a kalsın boguluyomus
daha sonra bogazına kabuklu fındık atmış yıne boguluyomuş
ardında kendını odaya kıtlemış ve camı açmış ben kendımı asaya atıcam annem sureklı yasiri emziriyo demiş bu arada 10.katta oturuyolar allah korusun cok dıkkatlı olmak gerek

Gecmis olsun canim cok üzüldüm gercekten!!

Bende cok sinir oluyorum böyle seylere ama iste cocuk oda daha bebek nerden anlasin!

Lakin bir arkadasimizin dedigi gibi cocuktan cocugada fark var ben ve eltim benim 1,5 yasindaki kizimi ile eltimin 5 aylik bebeginle tek birakabiliyorduk, bir görseniz benim cadi kilina bile zarar vermedi o bebegin 4 hafta boyunca izinde.

Öyle yavas yavas oksuyorduki resmen anliyordu onun bebek oldugnu ama gelgelelim kücük eltimin kizi 4 yasinda ve onun yüzünden cocuklarimizi kucagmizdan birakamiyorduk aninda saldirip ya tirmalar ya isirir ya patlatir veya iter, hemde kendi kendine ortada hicbirsey yok iken tam bir felaket ya!! Eltiminde umurunda olmaz yapma kizim der uzaktan o kadar dahasi hamile oldugu icin simdi ben bu hale kosturamam onun pesine sizde cocuklariniza sahib cikin der terbiyesiz sanki bizimkiler vuruyor!

Burda senin hatan falan yok güzelim kendini suclama lütfen annesi bilir huyunu suyunu dikkat etmeliydi veya seni uyarmaliydi.

Tekrar gecmis olsun öyle öyle büyüyecekler gülüm üzülme allah baska dert vermesin.

Yanagina bepanten sür iyi gelir.a.s.

geçmiş olsun cnm ..ii daha beterini yapmamışş

bu size ders olsun;1_bebegınızı bir daha asla gozunuzun onunden ayırmayacaksınız 2_diyelim ki ayırdınız ortamdaki diğer çocuk,herzaman kontrolunuz altında olacak 3_bu arada arkadaşınızla sohbet ne kadar keyifli olur bilmiyorum.4_yinede şanslıymışsınız,dua edinki o çocuk parmaklarını bebegınızın gozune falan sokmamış.

birincisi bebegi yatirdigim odanin kapisi kapaliydi 2. benimde 21 aylik bir oglum daha var biz böyle bir sorun yasamadik 3. o sirada arkadasimla sohbet etmiyordum bebegin biberonlarini yikiyordum 4. bebegi yatirdigimda benim büyük oglumu arkadasin oglunu esimle arkadasimin esi disari cikartmislardi gelir gelmez böyle birsey yapacagi kimsenin aklina gelmezdi 5. umarim rabbim size böyle ders vermez.

Gecmıs olsun.Cok ıyı anlıyorum sızı.Benımde cok sık basıma gelırdı eltımın oglu kızımdan 7 ay buyukdu ama bıraz ırıceydı.Sık sık bı sekılde bıseyler olurdu.Cocuk bunlar hanı duse kalka mısalı.Ama cok da uzulme aglamaları felan uykusundan korkarak uyandıgı ıcın olabılır.Umarım gelmez bı daha basına boyle bısey.(Ustelık ınsanların basına bı cok sey ders olsun dıye gelır ama asla cocuguyla ılgılı bısey ders olsun dıe gelmez.Ayrıca bı cok konuda ıhmallerımız olur ama soz konusu bırıcıklerımızse asla!)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…