Lekeler, Çiller Oğlumun sivilce lekeleri için önerebileceğiniz krem var mı?

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

eye

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2012
20
0
oğlum 18 yasında suratıda sivilce lekeleri var ama altı bos sadece izi var ama dokununca pürüzsüz gibi lütfen bi krem önerin bu izler için parası önemli değil lütfen

Neden bir dermatoloğa götürmüyorsunuz?

Her bünyenin ve her cildin yapısı,ihtiyacı farklıdır.

Buradan önerilecek krem ve losyonlar bilinçsiz kullanıldığı taktirde daha fazla reaksiyona sebep olabilir,ya da işe yaramayabilir

Bence iyi bir dermatoğa götürün,kısa süre içinde bu sorunundan kurtulur.

oğlum 18 yasında suratıda sivilce lekeleri var ama altı bos sadece izi var ama dokununca pürüzsüz gibi lütfen bi krem önerin bu izler için parası önemli değil lütfen

sivilce lekeleri derken bunlar çukur şeklindemi yoksa güneş lekesi gibi lekelermi ? bende de çukurlar var ve fraksiyonel lazer yaptırmayı düşünüyorum. sanırım kremden daha etkili bu yöntem. bencede önce bir dermatoloğu gidin size yol gösterecektir muhakkak.

Dermatoğa götürücemde ne biliyim gerek duymuyorumm suanlık ama bencede öyle yapmalıyım

çukur yok sadece leke var kaverengiye dönük ama sivilce lekesii sabah bir kalkıyor ateş ediyor suratıı 1 2 saate nemlendirici sürünce anca topluyor kendini psikolojisi 0 cok üzülüyorum bu haline

çukur yok sadece leke var kaverengiye dönük ama sivilce lekesii sabah bir kalkıyor ateş ediyor suratıı 1 2 saate nemlendirici sürünce anca topluyor kendini psikolojisi 0 cok üzülüyorum bu haline
[B]
lekelerede uyguluyorlar fraksiyonel lazeri işinize yarayabilir sanırım doktorunuza tekrar bi danışın.[/B]

cildiyeye gidin.. cilt tipi ,yaşı önemli ,ne dozda kullanması gerektiğini doktor bilir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…