• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anaokulu, okul öncesi, kreş yorumları Oğlumun şiir okuması ile ilgili

fhrye

Guru
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2010
653
332
358
arkadaşlar benim oğlum 2006 doğumlu ve busene ana sınıfına başladı. bugün sabah onu bırakmaya gittiğimde öğretmeni beklememi benimle konuşmak istediğini söyledi ,çocuklarla beraber bende girdim sınıfa tabi bu arda içimiçimi yiyo öğretmen benimle ne konuşacak bir sorunmu var diye neyse öğretmen meğer 24 kasım için şiir verecekmiş oğluma.fonda hoş bir müzikle söyleyecekmiş şiiri hatta müziği aldık bizde ondan evde çelışmak için neyse şimdi problem şu şiir 5 kıtalık bir şiir vurgular yaparak 4 dk lık müzik bitene kadar yavaş yavaş söylesin dedi öğretmen,bu arada el yazısıyla 1 ve 2 yazmayı öğreniyoruz hafta sonu için ödevimiz var ve oğlum ödev yapma konusunda çok sorun çıkarıyo öğretmeninede bahsetmiştim hatta.ve açıkçası bana bile zor geldi önce el yazısıyla 2 yazmak kaldıkki çocuklar nasıl zorlanmasın.ben eve geldim gurur duydum tabi önce, öğretmen oğlumun telaffuzunun çok düzgün olduğunu sesinin buğulu olduğunu birkaç kişiye okutup oğlumu seçtiğini söyledi bu güzel ama düşündüm düşündüm ya çocuğa ağır gelirse ve altından kalkamazsa çok mu yüklenmiş oluyoruz dedim. sabahtan beri içim içimi yiyor eve gelince çalıştık biraz müziksiz ilk kıtayı ezberledi gibi ama 5 kıtanın hepsini birden şaşırmadan ard arda söyleyebilirmi bilmiyorum.kendime kızdım öğretmene neden çok uzun olduğunu çocuğun bunu nasıl başaracağını niye sormadım diye saflığım tuttu işte. birde öğretmen acaba şikayetmi edicek oğlumu, sorunmu var diye düşünürken güzel şeyler duyunca içime su serpildi:26: ve işin bu tarafını hiç düşünmedim ve sizden akıl istiyorum böyle bir deneyim yaşayan varmı ne yapmalıyım ağır gelirmi çocuğa özelliklede aramızda ana sınıfı öğretmeni olan arkadaşlar var onların fikride çok çok önemli benim için şimdiden teşekkürler:26:

merhaba,ana sınıfı değil ama bende öğretmenim.bu yaşlarda çocukların hafızası sandığımızın aksine daha kuvvetli oluyor.ve bu yaşlarda çocukta sorumluluk bilinci gelişiyor.bence çok güzel, öğretmen oğlunuzu seçmiş.kesinlikle üstesinden geleceğine inanın oğlunuzu da böyle yönlendirin.kolay gelsin.:)

merhaba,ana sınıfı değil ama bende öğretmenim.bu yaşlarda çocukların hafızası sandığımızın aksine daha kuvvetli oluyor.ve bu yaşlarda çocukta sorumluluk bilinci gelişiyor.bence çok güzel, öğretmen oğlunuzu seçmiş.kesinlikle üstesinden geleceğine inanın oğlunuzu da böyle yönlendirin.kolay gelsin.:)

çok teşekkür ederim canım içim rahatladı biraz

Back