• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oğlumun sessiz dünyası

Canım çok üzüldüm inanki benım de o yaşlarda bir oğlum var rabbim sana evladını bağışlasın sende o güzel kelimeyi duy tez zamanda duam minik oğlunla beraber

CANIM O KADAR ÜZÜLDÜMKİ ANLATAMAM BENİM EŞİM kbb UZMANI HEMEN ONA SORDUM AMELİYATLA BİYONİK KULAK TAKILINCA KESİN DUYAR DEDİ AMA TABİKİkonuşabilmesi için özel eğitim almaya devam etmeli dedi o yaşta çok çabuk öğrenirler geçmiş olsun inşallah güzel haberlerini, alırız

canım ya çok üzüldüm .dilerim allahdan yaptıracağınız ameliyattan sonra sağlığına tez zamanda kavuşması duyup konuşabilmesi.sana doya doya anne diyebilmesi.
canım ya sana ne desekde boş .hergün o acıyı yaşamak çok zordur .allah yardımcınız olsun acil şifalar versin. bizimde burda sana ve evladına dua etmekten başka bi çaremiz yok.
inşallah canım inşallah tez zamanda anne değini duyarsın.

Gözlerim dolarak okudum yazdıklarını öncelikle herşeyi bir kenara bırak şu anda en önemli şey senin meleğine göstereceğin ilgi ve duyarlılık tıp çok ilerledi mutlaka sorununa çözüm bulunacaktır buna yürekten inanıyorum araştırmayı bırakma sakın gerekli ne varsa hepsini yapmaya çalış.ben 29 yaşındayım doğduğumda ayağım sakatmış asla düzelmez denilmiş annemle babam çok uğraşmışlar gidilmedik doktor şehir bırakmamışlar 8 yaşımda artık desteksiz yürüyebildim ve şimdi oldukça sağlıklıyım sakın umudunu yitirme dualarım meleğinle.

İş yerinde çalıştığım 3 işitme kaybı olan arkadaşım var evet biraz hırçınlar ama aldıkları eğitimle bazı kelimeleri kısıkta olsa söyleyebiliyorlar ve ayrıca çokta zekiler birtanesi geçen hafta baba oldu.üzülme biraz daha büyüdüğünde düzelir umarım...
Yanımda çalışan bir abla var onun oğlu duyduğu halde konuşamıyor şuan 8 yaşında hiç bir okulda kabul etmiyor.8 yaşında ama 5 yaşında ki çocuk hareketleri var.Arkadaşım inatla onun sadece konuşamadığını söylüyor ama o çocukta biraz zeka özürlülüğüde var.

Beterin beteri var canım üzülme umarım ameliyatı güzel geçer ve sende anne dediğini duyabilirsin...

inşallah bir an önce güzel haberlerinizi alırız dualarım sizinle.. allah ardımcınız olsun iyi şeyler düşünün iyi şeyler olsun oğlunuzun size anne dediği günü sadece hayal etmeyin inanın bence bigün mutlaka gerçek olacak....:Saruboceq:

tekrar geçmiş lsun kardeşim söylemişti duymayanlarda aslında konuşuyormuş yalnız kulakları duymadığı için sessiz kalıyolarmış dudak hareketerini takip ederek knuurarmış inş oğlun sağlığına kavuşur

Allah yardımcınız olsun..:teselli:
umarım amelıyat sonrası yavrunuz hem konusup hem duyacak..:Saruboceq:
acıl sıfalar dılıyorum:Saruboceq:

6 yıl önce anne olacağımı öğrendiğimde çok şaşırmıştım bedenimde bi canlı vardı tuhaf ve nihayet dünyaya geldi oğlum ona aşıktım büyüleyici bişey anne olmak ama o büyüdükçe hırçınlaştı mutsuz olmaya başladı anlam veremedik 1 yaşını geçti hala tek kelime etmior seslere tepki vermiordu duymuyomu acaba dediler konduramadık 1.5yaşına geldiğinde istemedende olsa doktora götürüp test yaptırdık o gün bütün dünya başıma yıkılmıştı ileri derece işitme kaybı olduğunu öğrendik bütün hırçınlığı kendini ifade edememesindenmiş cihazlar takıldı pek işe yaramadı yıllardır eğitim alıoruz şuan oğlum 5.5yaşında ameliyat kararı alındı arkadaşları tarafından dışlanıo konuşamadığı duymadığı için içim parçalanıo tek istediğim şu hayatta oğlumun birgün bana anne dediği günü görebilmek nası bi duygu acabasenağlama

allah acil şifalar versin canım inşallah ameliyat başarılı geçer :Saruboceq:
umudunu hiç birzaman kayıp etme bak göreceksin oğluşun iyileşecek ve anneciğim diye boynuna atlıcak

canımm arkadaşımm,
herşey gönlünce olur inşallahhhhh.Oğlundan sen bıkar yeter artık diyene kadar anne kelimesini işitirsin.

inş ameliyatı güzel geçerde sende duyarsın anne dediğini cnm

bi anne için en zor imtihan evlat hiçbişeye benzemiyoo allah kolaylık versin cnm

umarım oğlum konuşuyoo diye sevinip bize yazacağın günler çok yakındır :teselli:

Back