• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oğlumun sessiz dünyası

taylancyr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2008
3
0
86
Bursa
6 yıl önce anne olacağımı öğrendiğimde çok şaşırmıştım bedenimde bi canlı vardı tuhaf ve nihayet dünyaya geldi oğlum ona aşıktım büyüleyici bişey anne olmak ama o büyüdükçe hırçınlaştı mutsuz olmaya başladı anlam veremedik 1 yaşını geçti hala tek kelime etmior seslere tepki vermiordu duymuyomu acaba dediler konduramadık 1.5yaşına geldiğinde istemedende olsa doktora götürüp test yaptırdık o gün bütün dünya başıma yıkılmıştı ileri derece işitme kaybı olduğunu öğrendik bütün hırçınlığı kendini ifade edememesindenmiş cihazlar takıldı pek işe yaramadı yıllardır eğitim alıoruz şuan oğlum 5.5yaşında ameliyat kararı alındı arkadaşları tarafından dışlanıo konuşamadığı duymadığı için içim parçalanıo tek istediğim şu hayatta oğlumun birgün bana anne dediği günü görebilmek nası bi duygu acabasenağlama

Allah sifa versin arkadasim, sabirli ol...oglun yaptiracaginiz ameliyattan sonra insaallah hem duyup hemde konusmasini ögrenecek....ve sanada tabiiki anne diycektir...sen dua et ......Allah yardimciniz olsun.....

allah yardım etsin
kuzenim var ve ondada ileri derecede işitme kaybı var
3 yaşından beri eskişehir'de okula başladı ve üniversiteyi kazandı
ama ailesi gerçekten sürekli yanında oldu
maddi durumlarıda iyiydi ve onu bu günlere getirdiler
şimdi öğretmen oldu (okul öncesi öğretmenliği)

engelli olmak çok zor evet ama aşılmıcakk hiç birşey yok
inş. ameliyat başarılı geçer

:( çok üzgünüm,cümlelere sığdıramayacak ve ifade edemeyecek kadar !
allah tez zaman da şifasını versin ve '' anne '' diyebilsin doya doya,ve sen bu kelimeyi duymaktan yorulana kadar belki de:( sevgiler!

ne dıyecegımı bılemedım arkadasım ama umudunu kaybetme daha ne kotu haldekıler var ama ana ıste kendı cocugunu goruyor ılk canından can gıdıyor.Rabbım oglusunun annecıgım dıyecegı gunlerı hemen gosterır ınsallah canım

Geçmiş olsun canım. İnşaallah ameliyat sizi beklentilerinize kavuşturur.
Olumsuz bir durum olursa-hiç merak etmeyin o sizin dilinizle anne diyemese de-
Kendi diliyle Anne-Anneciğim diyecek. Siz onun dilini öğreneceksiniz ve mükemmel
bir iletişiminiz olacak.
Herşey istediğiniz gibi olsun.

cok uzuldum inan ne diyecegimi bilemiyom,Allahim tez zamanda sifasini versinde anne demeleri duy iyisallah.......isyan etme sakin....bunada sukur de.....hersey guzel olacak iyisallah...a.s.

değerli arkadaşım yazını okudukdan sonra yerimden kalktım yazacak çok şey olmasına rağmen kelimeleri nasıl yerlerine oturtacağımı bilemedim ..
büyük Allahım meleğine acil şifalar versin..
bende 2 çocuğu olan bir anneyim bazen o kadar çok anne derlerki onlara kızar yeter artık ne çok anne dediniz diye çıkışırdım , şimdi bunu söylemem gerektiğinde yazdıklarını düşünüp aslında duyduğum sözün ne kadar kıymetli olduğunu aklıma getireceğim..
bazen insan elinin altındaki değerlerin kıymetini bilemiyor bunu bana ve benim gibi düşünenlere hatırlattığın için teşekkür ederim.
sevgiyle kal.

Allah sabırlar versin, kolaylık cersin sana.
çok acı anne için tabi evladının bu durumu gözlerinin önünde yaşaması.
dilerim bi yolu bulunur.

Allah yardimciniz olsun
Umarim oglunuz biran önce sagligina kavusur...
Yüce Rabbim acil sifalar versin:Saruboceq:

umarım en kısa zamanda o güzel kelimeyi oğluşundan duyarsın buda bir imtihan Rabbim inşalaah şifasınıda versin canım....

Allahım sana sabır versin. İnşşallah ameliyat sonuç verir az da olsa duyar :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Sevgiler...a.s.

kurban olduğum tez zamanda şifasını verir inşallah.çok üzüldüm senağlama senağlama
canım ameliyatla başarılı olurda kısa sürede o çok özlediğin anne sesini ve daha nicelerini duyarsın.açil şfalar canım acil şifalar.

Arkadaşlarımın iyi dileklerine katılıyor ve en kısa zamanda konuşmasını diliyorum...

Allah ne verirse hayırlısını versin....

allah şifa versin canım.. inşallah amliyat sonrasında duymaya ve konuşmaya başlar..iyi haberlerini bekliyoruz..
bu arada ne zaman ameliyat?

büyük geçmiş olsun inş sağlığına kavuşur keşke önceden götürseydiniz dr duymama gerçeten zor arada bendede oluyor hastanede temizletiyom rahatlıyrum benim sorun bünyemden kaynaklanıyomu tekrar acil şifalar

gecmiş olsun bitanem ya .. cok uzuldum Allah bol aciL sifalar versin !senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

Back