- 29 Eylül 2022
- 11
- -6
- 30
- Konu Sahibi Zorhayat78
Kizlar merhaba.. Oglum 5 yasinda ve ben 4 yil once esimi kaybettim.bu sene anaokuluna basladi oglum,ben ilk gun ogrtemenine anlattim hani boyle bir durumumuz var ,oglum biraz icine kapanik sizden biraz hassasiyet istiyirum diye..tamam dedi ilk hafta hiçbir sorunumuz yoktu.sonra gecen gun oglumu okuldan aldim beslenmesinde de ogun kek sut ve meyve vardi. Muzu cok sever normalde baktim muzunu yememis,keki de kucuk bir parca yemis bir parcayi da isirip birakmis.. Ben de sordum oglum niye yemedin sen muzu cok seversin diye, oglum da aglamaya basladi anne ogretmen izin vermedi beslenme kabimi onumden aldi ve dalga gecti sen yemegi i bitiremedin diye.. Ben o ısırılmış keke baktim ve o kadar zoruma gitti ki.. Sonra oglumu eve biraktim onun sinif arkadasi hemen yan momsu gittim cocukla komustum gercekten ogretmen boyke bisey yapti mi diye. Diger cocuk da ayni seyi soyledi.. Ben de eve gittim ogretmeni aradim acmadi.. Ben de yazdim siz niye benim oglmuna boyle boyle davrandiniz onh rencide ettiniz diye o da aradi siz cocuklara mi inaniyorsunuz bana mi,iste ben 40 dakka boyunca onu bekleyemem ki falan dedi.. Ben de ertesi gun mudurle konuştum.. Sonra oglum okuldan geldi sordum sana nasil davramdi diye iyi dedi bugun oyke davranmadi dedi..ben de msj ogretmene sizinle kisisel bir sorunum yok dedim hani sonucta siz oglumun ogretmenisiniz ben size guvenmek istiyorum kalkip size kusemem dedim cvp vermedi bana.. Sonra cocgun beslenmesiyke ilgili bisey sordum bana cvp vermeyip cvbi gruba yazdi diger velilere soyluyirmus gibi.. Ne hapayim nasil davranayim bilmiyorum