- 8 Nisan 2018
- 991
- 353
- 103
- Konu Sahibi NadirCicek01
-
Acele etmeseydiniz bu kadar2buçuk yaşında oğlum var yatağı var ama bizim oda da yatıyor artık kendi odasına geçirmeyi düşünüyoruz alışsın diye nasıl bir süreç bizi bekliyor acaba ilk günler korkar mı
Araştırdım doktora da danıştık 2-3 yaş iyi dediler ilk doğduğundan itibaren ayrı yatıranlar var aslındaAcele etmeseydiniz bu kadar
Ben 6. Ayda ayirmistim. 2,5 ayirmak icin gercekten cok gec. Biraz zor olacak sizin icinAraştırdım doktora da danıştık 2-3 yaş iyi dediler ilk doğduğundan itibaren ayrı yatıranlar var aslında
Aslında geç kaldık evet ama kıyamadık işte küçük diye bide geceleri çok uyanıyordu zaten normalwKeske akli ermeden ayirwbilseydiniz. Simdi buyuk ihtimalle kriz yaratacak. Korkmasa bile korktum diyecektir. Bence odasinda birlikte uyuyun. Derin dalinca kalkarsiniz. Gece aglarsa bi sure uykuya tekrar dalmasina yardimci olun ama hemen pes edip yaniniza almayin. 1 hafta disinizi sıkın umarim cabuk alisir. Benim ki tam 1.5 olmadan kendi odasinda uyumaya alismisti.
O zamanlar emiyordu çok uyanıyordu bide oda yoktuBen 6. Ayda ayirmistim. 2,5 ayirmak icin gercekten cok gec. Biraz zor olacak sizin icin
2buçuk yaşında oğlum var yatağı var ama bizim oda da yatıyor artık kendi odasına geçirmeyi düşünüyoruz alışsın diye nasıl bir süreç bizi bekliyor acaba ilk günler korkar mı
Normalde de öyle uyutuyorum dalınca gidiyorum geceleri uyanıyor bazen bide sıcak su felan istiyor o sıkıntı olur benim içinBende 2.5 yaşında ayırdım. Uyuturken ayrılmak istemedi tabi hatta gece yarısı gelip yanıma yatıyordu, kendi yatağında geceye başlayıp sabah bizim yanımızda uyanıyordu ama geçiş sürecinde normal. Sonra zamanla alıştı şimdi 3.5 yaşında yalnızca uykuya dalana kadar yanında duruyorum o kadar
Geceleri ben uyutuyorum zamanla alışır inşallah oyunlarla felan alıştırmaya çalışıyorumBiraz geç kalmış gibisiniz malesef ben de katılıyorum.
Yatağının odaya taşınmasını seremoni kutlama haline getirseniz, onu motive etseniz diye düşündüm. İlk zamanlarda onun yanında yatmak da bir fikir olabilir çok fazla alıştırmadan. Uyku arkadaşı vardır heralde, o da burada yatacak artık dersiniz. İlk önce gündüz orada uyutmayı da deneyebilirsiniz en azından 2-3 gün.
bunları hayata geçirmeden önce 1-2 hafta hep bahsedin bence. X artık yatağını odasına taşıyacak, odası daha rahat, abi/abla oldu, kendi odasında yatacak. Tavşancık da X ile uyuyacak. Ama annesi hep onun yanında zaten seslenirsen hemen gelirim. Bununla alakalı kitaplar da okuyabilirsiniz.
Gece uyanmalar oluyor alışsalar bile oluyor ara ara ona yapacak birşey yok maalesef. Çok kez kızımı uyuturken odadaki kanepede uyuyakalıyorum bende halenNormalde de öyle uyutuyorum dalınca gidiyorum geceleri uyanıyor bazen bide sıcak su felan istiyor o sıkıntı olur benim için
Zamanla alışır inşallah güzelceGece uyanmalar oluyor alışsalar bile oluyor ara ara ona yapacak birşey yok maalesef. Çok kez kızımı uyuturken odadaki kanepede uyuyakalıyorum bende halen
Lütfen biraz çocuğun pedagojik ve cinsel gelişimi açısından bakın olaya bu konularda. 4.5 yaş nedir? En basiti Babasının sabah uykusundaki hallerine denk gelecek o çocuk yatakta görecek nasıl bunu tatlış bir şey gibi gösterirsiniz? Hiç doğru şeyler yapmıyorsunuz koca çocuklarla koyun koyuna yatarak.Karı koca ilişkisine girmiyorum bile. Biraz çocuk gelişimi okuyun, konu sahibi sen de oku lütfen.4,5 yaşında koyniş koyniş mis kokusuyla uyuyan bengeç kalmışsın diyenlere selam
Babamız da şikayetçi artık bizim de ayrılmamız lazım ama kızımda bende istemiyoruz ayrılmak
Sizinki baya büyükmüş evet ayrılmak zor oluyor ama yapacak bişey yok4,5 yaşında koyniş koyniş mis kokusuyla uyuyan bengeç kalmışsın diyenlere selam
Babamız da şikayetçi artık bizim de ayrılmamız lazım ama kızımda bende istemiyoruz ayrılmak
6 aylıkken emiyordu çok uyanıyordu o yüzden biraz geç oldu6aylıkken ayırdım ben 2,5yaşında çok rahatız sabah uyanınca yanımıza geliyor. Biraz geç kalmışsınız zor bir süreç olucak ikiniz içinde.
Yorumum da babası da bizimle yatıyor gibi bişey yazmadım. Babası kızımın odasında yatıyor, kızımda benimle beraber yatıyor. Karı koca ilişkimizde de asla çocukla aynı odada olunmicanın sizin gibi bizde bilincindeyiz. Anne mutlu çocuk mutlu baba mutlu ise biz Bi sorun görmüyoruz. Bizim ailemizin dinamiği de bu gayette mutlu Bi 4,5 yıl geçirdik.Lütfen biraz çocuğun pedagojik ve cinsel gelişimi açısından bakın olaya bu konularda. 4.5 yaş nedir? En basiti Babasının sabah uykusundaki hallerine denk gelecek o çocuk yatakta görecek nasıl bunu tatlış bir şey gibi gösterirsiniz? Hiç doğru şeyler yapmıyorsunuz koca çocuklarla koyun koyuna yatarak.Karı koca ilişkisine girmiyorum bile. Biraz çocuk gelişimi okuyun, konu sahibi sen de oku lütfen.
4,5yıldır eşinizle ayrı yatıyorsunuz yani ? Bu sizce ne kadar mantıklı ?Yorumum da babası da bizimle yatıyor gibi bişey yazmadım. Babası kızımın odasında yatıyor, kızımda benimle beraber yatıyor. Karı koca ilişkimizde de asla çocukla aynı odada olunmicanın sizin gibi bizde bilincindeyiz. Anne mutlu çocuk mutlu baba mutlu ise biz Bi sorun görmüyoruz. Bizim ailemizin dinamiği de bu gayette mutlu Bi 4,5 yıl geçirdik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?