Bebek İkinci El Oğlumun markalı Cicileri/satıştan vazgeçildi

deferens

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2014
209
9
38
Edirne
Arkadaslar her ürünu sadece bir kaç kez kullandık malum yavrular çabuk büyüyor :) amacım kar etmek değil o yüzden fiyatları bi hayli ucuz tuttum.simdiden hayirli olsn:) fisher price ILK ARABAM 30 TL mothercare parmak arasi sandalet hic giymedi oglusum yirmi bucuk numara 10TL yirmiiki numara orginal kutusunda NIKE tertemiz ayakkabi 20 TL!! sadece bu yaz giydigi tertemiz NIKE sandalet yirmiiki numara 20 TL!! orginal ALL STAR CONVERSE abd den geldi miss gibi temiz yirmibir numara 25 TL!

Merhaba siyah nike ayakkabıya talibim ist anadolu yakasındayım konusalım mutlaka

Kırklareli OTE="balbocugummm, post: 42340591, member: 698512"]Hangi sehirdesiniz ilk adım arabası için soruyorum[/QUOTE]
Kir

[QUOTtabi konusa"bestanbul, post: 42340734, member: 522310"]Merhaba siyah nike ayakkabıya talibim ist anadolu yakasındayım konusalım mutlaka[/QUOTE]
Olur tabi konuşalım

Kollari kivrilan yelekli fularli pantolon olan onsekiz aylik takım10 TL bayramlik ceket gomlek kravat panton takim 30 TL lcw sisme ici polarli yelek 10 TL

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…