- Konu Sahibi cileklipizza
Gomlek ve tulumu alayim ben tulum 10 tl gomlegide 10 yapabilirmisiniz acaba
Tamam yaptim gitti:) sifir bir gomlek aldiniz emin olun cok guzel. Ozelden mesaj atarsaniz adres vs ordan devam edelim..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gomlek ve tulumu alayim ben tulum 10 tl gomlegide 10 yapabilirmisiniz acaba
Tamam yaptim gitti:) sifir bir gomlek aldiniz emin olun cok guzel. Ozelden mesaj atarsaniz adres vs ordan devam edelim..
Ben mesaj atiyorum size. Mail adresimden ulasabilirsiniz bana. Gorusmek uzere..Tşk lerOzelden msj hakkim yok benim ama nasıl olucak
Ben mesaj atiyorum size. Mail adresimden ulasabilirsiniz bana. Gorusmek uzere..
Ya ben telden girdigim icin mail açamıyorum.. telimi versem
Yok mu kiz bebisler icin bisey :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Burdan telefon paylasmak yasak olmasi lazim. Ben ozelden gonderiyim size numarami size numarami oraya mesaj atin :) ya da bekleyelim 1 2 gun icinde 100 mesaji gectiginizde yollarsiniz. Carsamba gunu cikacagim kargoya.
Siz ozelden numaranızı verin sizin icin sakincasi yoksa ben adresi vereyim carsamba benim de kargoyu verirsiniz... odeme nasıl olacak
Banka hesabima havale yapabilirsiniz veya kapida odeme yapabilirsiniz ptt kargo ile.. banka istiyorsaniz cep tlfunla birlikte hesap detaylarini da mesaja ilave ediyim. Ancak 1 2 lira kapida odme farki aliyor galiba.
Ptt hesap numaraniz varmi..ayrica kalan switleri uygun fiyat derseniz alayım onlarida kalmasin
Tamam guessi de 20 den 10 a indirelim. Hepsi 40 tl olsun. Ptt hesabim var evet. Zaten olmasa 5 tl aliyor kapida odeme farki. Ama 1 2 alsa da problem degil onu size ilave etmem ben.
Kalanlar:
Chicco sortlu takimlar
Burberry sueter
Nbt mont
Gomlek
Lcw tulum
Ilgilenenlere biraz daha indirim yapabilirim kızlar bitsin istiyorum.
Canım chicco şortlu takımları da ben alıyım ikisi ne kadara olur , bir de başka ekleyeceğiniz ayakkabı olacak mı
hangi ürünler kaldı acaba? panço yelek ceket tk. ve gömlek duruyor mu?
Yok valla sindilik ekleyecegimiz bir ayakkabi. İkisi 35, 30 yapiyim size de. Gercekten sifir gibiker hele mavileri hic giyemedik nerdeyse.
tamam , siz bana banka hesap numaranızı verin ben yarın sabah ödemenizi yapayım.