• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El ÇOK KALİTELİ Ayakkabılarımız, kıyafetlerimiz hepsi çok güzeller :)

Burdan telefon paylasmak yasak olmasi lazim. Ben ozelden gonderiyim size numarami size numarami oraya mesaj atin :) ya da bekleyelim 1 2 gun icinde 100 mesaji gectiginizde yollarsiniz. Carsamba gunu cikacagim kargoya.

Siz ozelden numaranızı verin sizin icin sakincasi yoksa ben adresi vereyim carsamba benim de kargoyu verirsiniz... odeme nasıl olacak

Siz ozelden numaranızı verin sizin icin sakincasi yoksa ben adresi vereyim carsamba benim de kargoyu verirsiniz... odeme nasıl olacak

Banka hesabima havale yapabilirsiniz veya kapida odeme yapabilirsiniz ptt kargo ile.. banka istiyorsaniz cep tlfunla birlikte hesap detaylarini da mesaja ilave ediyim. Ancak 1 2 lira kapida odme farki aliyor galiba.

Banka hesabima havale yapabilirsiniz veya kapida odeme yapabilirsiniz ptt kargo ile.. banka istiyorsaniz cep tlfunla birlikte hesap detaylarini da mesaja ilave ediyim. Ancak 1 2 lira kapida odme farki aliyor galiba.

Ptt hesap numaraniz varmi..ayrica kalan switleri uygun fiyat derseniz alayım onlarida kalmasin

Tamam guessi de 20 den 10 a indirelim. Hepsi 40 tl olsun. Ptt hesabim var evet. Zaten olmasa 5 tl aliyor kapida odeme farki. Ama 1 2 alsa da problem degil onu size ilave etmem ben.

Evet havale yaparken bes tl kesiliyor:-( ne yapalım siz tel msj atin ozele ben msj yoluyla adresimi vereyim sizde hesap no yollayın

hangi ürünler kaldı acaba? panço yelek ceket tk. ve gömlek duruyor mu?

Son düzenleme:
Back