- Konu Sahibi Butterfly9
-
Katılıyorum. Benim yaşadığım olayı yukarıda anlattım. Defalarca iğne derisinin içinde sağa sola oynatıldı. O kadar ağladı ki. Ağladıkça bebek hemşiresi gerildi. Kızacağız sandı heralde. Ona da yazık. Ama oğlum ağladıkça ağladığı için kan gelmiyor sakin olması lazım sakinleştirin lütfen dedi. Demek ki bir alakası var.
Üsluba bak ya.bırakın oğlum mahvoldu
benim de damarlarım çok incedir.kaç yerden dener hemşireler.damarımı patlattıkları da oldu.bilerek yapmadılar ya.çok büyütmüş bence de konu sahibi.Allah beterinden saklasın konu sahibi Allah korusun bende bir şey oldu sandım.
Sizi ordan oraya sürüklemek istememişlerdir bazen bebek hemşireleri de çok zor bulabiliyor.
Ay benim bile başıma geliyor damarlarım ince olduğu için.
Siz de kendi cahilliğinizi örtmek yerine bir de karşı taraf açısından bakın olaya. Çocuk hastanesi kan servisi dururken neden oraya götürdünüz? Neden her şeyi başkalarından bekliyorsunuz da bunu siz düşünmüyorsunuz? Suçu başkasına atmak kolay demi? Bide olaya böyle bakın bakalım.Merhaba hanımlar, biraz uzun okuyacak olanlara şimdiden teşekkür ediyorum. Oglum 17 aylik Bundan bir kaç gün önce oğlumun vitamin değerlerine baktırmak için randevu aldığım çocuk hastanesine gittim. Fakat doktorun biraz ilerideki daire yani cocuk değilde normal hastaneye odasının taşındığını söylediler. Oraya gittim doktora değerlerine baktırmak istediğimi söyledim beni 1. Kata yönlendirdi orada da 1 tane çocuk hemşiresi yok oğlumun damar yolunu açmaya çalışanların hepsi sadece yetiskinlerinkinden kan alanlarmis, gittim 1. Kata ilk hemşire almaya çalıştı çok çok az alabildi, sonra diğer kolunu denedi ondan da alamadı, derken diğer hemşire geldi her iki elini denedi o sırada oğlumun ağlamaktan ağrıdan helak oldu. Böyle böyle tam 5 yerden deldiler. Daha sonra ben bırakın oğlum mahvoldu deyince, onlar bana 1 tüp verdi ve çocuk hastanesinden de alıp buraya getireblirsinz, orda çocuk hemşireleri var tek seferde de alabilirler deyince ben o an ne kadar kötü oldum anlatamam yani sizin bilginiz olmayan bir konuda mi Dr beni buraya yönlendirdi dedim , konuyu değiştirdi çocuk hastanesinden daha rahat alabilirsiniz kanı dedi. Neyse ben çıktım oğlumun eli kolu 5 yerden delinmiş helak olmuş ağlamaktan bir kadın yanıma geldi , dediki keşke doktor seni çocuk hastanesine yönlendirseymis buradakiler anlamaz ki oradaki hemşire tek seferde bulabilir damar yolunu dedi gelip müdahale etmek istedim aslinda ama karışmak istemedim dedi. Bu arada kan da alamadılar ve ben çok kötü oldum aklıma geldikçe kendimi suçluyorum Fakat ben oradaki hemşireler bebekten kan almayı biliyor sanıyordum.
Güncelleme;
Arkadaşlar ben hemşireleri oğlumun canını yakmak istemekle suclamiyorum ki, sadece keşke doktor beni çocuk hastanesine gondrrseydi çok yakındı zaten , veya hemşireler işin ehli olanlara yani cocuk hemsirelerine yonlendirseydi diye düşündüm mesela, öyle olsa 5 kez canı yanacağına belki 3 kez yanabilirdi veya 1. Beni üzen şey çocuk hastanesi çok yakınken, çocuk hemşireleri dururken diğer çalışanlara yönlendirilmek.
Ayy benimde başıma çok geldi inan ki.benim de damarlarım çok incedir.kaç yerden dener hemşireler.damarımı patlattıkları da oldu.bilerek yapmadılar ya.çok büyütmüş bence de konu sahibi.
aynen bende kotu kotu şeyler düşündüm.Abartmayın bu kadar , her zaman olan şeyler bunlar . Deldiler ne demekdışarda oynarken düştü , bilmem kaç kemiği kırıldı, çivili platinli vs bir işlem yaptılar sandım ki Allah korusun o bile olabilirdi .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?