- 2 Eylül 2022
- 182
- 68
- 26
- Konu Sahibi Butterfly9
Merhaba hanımlar, biraz uzun okuyacak olanlara şimdiden teşekkür ediyorum. Oglum 17 aylik Bundan bir kaç gün önce oğlumun vitamin değerlerine baktırmak için randevu aldığım çocuk hastanesine gittim. Fakat doktorun biraz ilerideki daire yani cocuk değilde normal hastaneye odasının taşındığını söylediler. Oraya gittim doktora değerlerine baktırmak istediğimi söyledim beni 1. Kata yönlendirdi orada da 1 tane çocuk hemşiresi yok oğlumun damar yolunu açmaya çalışanların hepsi sadece yetiskinlerinkinden kan alanlarmis, gittim 1. Kata ilk hemşire almaya çalıştı çok çok az alabildi, sonra diğer kolunu denedi ondan da alamadı, derken diğer hemşire geldi her iki elini denedi o sırada oğlumun ağlamaktan ağrıdan helak oldu. Böyle böyle tam 5 yerden deldiler. Daha sonra ben bırakın oğlum mahvoldu deyince, onlar bana 1 tüp verdi ve çocuk hastanesinden de alıp buraya getireblirsinz, orda çocuk hemşireleri var tek seferde de alabilirler deyince ben o an ne kadar kötü oldum anlatamam yani sizin bilginiz olmayan bir konuda mi Dr beni buraya yönlendirdi dedim , konuyu değiştirdi çocuk hastanesinden daha rahat alabilirsiniz kanı dedi. Neyse ben çıktım oğlumun eli kolu 5 yerden delinmiş helak olmuş ağlamaktan bir kadın yanıma geldi , dediki keşke doktor seni çocuk hastanesine yönlendirseymis buradakiler anlamaz ki oradaki hemşire tek seferde bulabilir damar yolunu dedi gelip müdahale etmek istedim aslinda ama karışmak istemedim dedi. Bu arada kan da alamadılar ve ben çok kötü oldum aklıma geldikçe kendimi suçluyorum Fakat ben oradaki hemşireler bebekten kan almayı biliyor sanıyordum.
Güncelleme;
Arkadaşlar ben hemşireleri oğlumun canını yakmak istemekle suclamiyorum ki, sadece keşke doktor beni çocuk hastanesine gondrrseydi çok yakındı zaten , veya hemşireler işin ehli olanlara yani cocuk hemsirelerine yonlendirseydi diye düşündüm mesela, öyle olsa 5 kez canı yanacağına belki 3 kez yanabilirdi veya 1. Beni üzen şey çocuk hastanesi çok yakınken, çocuk hemşireleri dururken diğer çalışanlara yönlendirilmek.
Güncelleme;
Arkadaşlar ben hemşireleri oğlumun canını yakmak istemekle suclamiyorum ki, sadece keşke doktor beni çocuk hastanesine gondrrseydi çok yakındı zaten , veya hemşireler işin ehli olanlara yani cocuk hemsirelerine yonlendirseydi diye düşündüm mesela, öyle olsa 5 kez canı yanacağına belki 3 kez yanabilirdi veya 1. Beni üzen şey çocuk hastanesi çok yakınken, çocuk hemşireleri dururken diğer çalışanlara yönlendirilmek.
Son düzenleme: