Oğlumun kilosu

papatyalim

uğur böceğim kollarımda
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2009
1.015
15
kizlar ya benim oglum ocagin 11de tam 3 aylik olacak ve gecen hafta carsamba tartildi tam 5500kg cikti...hemsireye gore az aliyormus ama dogumdan bu yana ortalama yapinca normal dedi...sizce dert etmelimiyim oysa emiyor doyunca memeyi geri cekiyor aksamlarida 1 kez mama veriyorum sabaha kadar iyi uyusun diye...bilmiyorumkismile

yavru benimki 3.5aylık 5530du hastaneden çıktıgımızda ama doktor gayet iyi dedi hemşire bence abartıyo saglıklıysa kilo no problem benimkide tek memeyle büyüyo emiyo doyunca çıkarıyo hatta fazlalıgı kusuyo fazla emdiriyom doymuyodur die

canım benimkide 3 ylıkken 5500 kiloydu..ayda aldığı kilo 600 gr altına düşmedikçe sorun yok dedi dr memeye devam..bende üzülüyorum az emdiği için ama yapacak bişey yok...

uzulme sekerim cok normal gunde 20-25gr. almasi gerekiyor hesaplayinca normal bizde dun asimizi vurulduk tekrar kulak goz testi yapildi tartildi boyu olculdu hersey normal dedi bana da kilosu az geliyor kizim 2950gr. dogdu simdi 4.600 1bucuk kilo aldi simdiye kadar

saolun kizlar rahatlatiyosunuz beni ama boyle bebekleri 7kilo olanlari falan okudukca acaba bebegimi besleyemiyormuyum diyede uzuluyorum...hatta hemsire ilk gordugunde kac aylik bu dedi 3 olacak 2 hafta sonra dedim ve ozamanda sasirdi sanki 4 aylik bebek gibi duruyor falan dedi birde tartinca sasirdi kilosu cokda degilmis ama iyi gorunuyor dedi guldu. Insallah sagliklidir daha doktora ilk randevumuz 12 ocakta burda cocuk doktoruda bulmak zor tipki hamisken dogum doktoru bulmak zor oldugu gibi ve ben daha bebegimi doktora hic goturmedim ancak saglik ocaginda hemsireler kilosuna boyuna bakiyor ve iyi diyorlar okadar

kizzz saglikli olsunlarda klolari normalse endiselenme ben kizimi manken edecem oyle kilo alsin istemem fit olsun :)) saka maka 7 kiloyuda tasimak zor birde o yonden dusun :)

kizzz saglikli olsunlarda klolari normalse endiselenme ben kizimi manken edecem oyle kilo alsin istemem fit olsun :)) saka maka 7 kiloyuda tasimak zor birde o yonden dusun :)

kaydirigubbakcemile3 alemsin kiz ozaman benim oglan kacirmaz kizini ona gore kaydirigubbakcemile3 tasima olayini pek dusunememistim yinede iyi teselli veriyorsun canim opuyorumnanaktan

kizzz sohbet acik olsa ben daha sana ne teselliler verecem ama yok iste

kizzz sohbet acik olsa ben daha sana ne teselliler verecem ama yok iste

valla kizz ozledim eski sohbetleri boyle kala kaldik alismistik dimi...kizinin resmini koysana resim topigine arada zilliyi gorelim bizde buyumusmu annesi ne gunlerdi ya simdi evimizdeler he

koyayim canim guneslendik hava cok guzeldi hemen sort giydirdim cikardim koyayim onlari

kiz ne guneslenmesi burda donuyoruz gecen hafta 30cm kar yagdi o gun bugundur soguk ve hergun az az yagmaya devam ediyor siz orda keyif yapin bakalim ben ogluma 2 kat giyisi giydirirken :p

ayy papatyalımm sağlıklı olsunda kilosuz olsun ya da az kilo alsın dora 7160 gr ve kollarım kopuyoo çocuğu kucağımda sevemiyorum yaa o derece yanii sağlıklı olsunlar yeter ...

ayy papatyalımm sağlıklı olsunda kilosuz olsun ya da az kilo alsın dora 7160 gr ve kollarım kopuyoo çocuğu kucağımda sevemiyorum yaa o derece yanii sağlıklı olsunlar yeter ...

masallah doraya harbiden pasa kiz o :)) sendemi zellda gibi dusunuyorsun aslinda oyle saglikli olsunlar ama ilk zamanlar kilo onemli ya ondan taktim hani insan anlayamiyo doyup doymadigini benim bebek cok sabirli sanirim bazen acikmamis gibi duruyo memeyi verince emiyor bu sefer aklim karisiyor neden aglamadiki bu diye o yuzden takiyorum iste kafaya kiloyu bilmiyorumkismile

canımcım 6 aylık olduklaında bi yerde okumustum eğer doğum kilolarının iki katını bulmuşlarsa sorun yok demekmişş üzme kendin yahuu bebişlerimizz sağlıklı olsunda kiloları az olsun valla

öylemi canim hic duymamistim bunu...anne olmak zormus harbidende ya ama cokda guzelmis takmamaya caliscam bakalim doktora gorunseydik bir ozaman gercekten rahatlayacagim

benim doktorum haftada artık 180 gr alsa iyi olur dedi. almasa idarina bakicam dedi. o temiz cikarsa problem yok. yapısı ögle o zaman dedi.benim kızımda 5.500 gr.

bnm kız minicik gewliyo gözüme eşimle kaşık suratlı taktık lakabınıda sizlerin bebegini görünce harbi kaşık suratlı diyom
hehe minicik hala yaaa büyümüyo sankim ama görmeyenler uzun zamandır çok büyümüş dio

bnm kız minicik gewliyo gözüme eşimle kaşık suratlı taktık lakabınıda sizlerin bebegini görünce harbi kaşık suratlı diyom
hehe minicik hala yaaa büyümüyo sankim ama görmeyenler uzun zamandır çok büyümüş dio

yerim senin kasik suratli esmer kizini :))) elbetteki buyuyordur canim biz surekli baktigimiz icin anlayamiyoruz tabii

yerim senin kasik suratli esmer kizini :))) elbetteki buyuyordur canim biz surekli baktigimiz icin anlayamiyoruz tabii

ye teyzesi bak saat kaç olmuş yine uyumak ,istemiyo şimdi ısırcam onun ayaklarını zilloş ya bebek dedigin busaatte uyur ama nerde şimdiki zamane bebeleri elinde oynatıyo bizi vallahi:kedi:delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

bende nohut suratlim diye seviyorum annem metcimegim diyor bakliyatgillerden benim kiz :)

X