canım eğer ankarada olsaydın koşar gelirdim yanına destek için üzülme bir soralım doktor arkadaşlara bakalım nediyecekler:1hug:mafoldumbensenağlamaRahim içi gelişme geriliği nedeniyle oğlum 29+2'de 830 gr. olarak dünyaya geldi. Pek çok badireler atlatıp durumu nihayet düzelmişken genel durumu tekrar kötüleşti. Karın içinde sıvı birikiyor, bu sıvı ciğerlere ve kalbe baskı yapıyor. Bu nedenle nabzı zaman zaman çok düşüyor, tekrar ventilatöre bağlandı. 48 günlükken NEK şüphesiyle ameliyat oldu. Şok şükür NEK çıkmadı, masada kalır diye girdiği ameliyattan da çıkabildi ama durumu bir türlü düzelmiyor. Her gün şükür bugünü de atlattı diye seviniyoruz fakat acaba kötü birşey olur mu, kötü haber gelir mi diye kulağımız hep telefonda. Kaç kere ölümün eşiğinden döndü ama hala direniyor miniğim. Bugün 57 günlük oldu. Artık eşimde de bende de dayanacak güç kalmadı. Sıvı birikiminin sebebi bulunamıyor. İçinizde böyle bir durum yaşayan var mı?
Rahim içi gelişme geriliği nedeniyle oğlum 29+2'de 830 gr. olarak dünyaya geldi. Pek çok badireler atlatıp durumu nihayet düzelmişken genel durumu tekrar kötüleşti. Karın içinde sıvı birikiyor, bu sıvı ciğerlere ve kalbe baskı yapıyor. Bu nedenle nabzı zaman zaman çok düşüyor, tekrar ventilatöre bağlandı. 48 günlükken NEK şüphesiyle ameliyat oldu. Şok şükür NEK çıkmadı, masada kalır diye girdiği ameliyattan da çıkabildi ama durumu bir türlü düzelmiyor. Her gün şükür bugünü de atlattı diye seviniyoruz fakat acaba kötü birşey olur mu, kötü haber gelir mi diye kulağımız hep telefonda. Kaç kere ölümün eşiğinden döndü ama hala direniyor miniğim. Bugün 57 günlük oldu. Artık eşimde de bende de dayanacak güç kalmadı. Sıvı birikiminin sebebi bulunamıyor. İçinizde böyle bir durum yaşayan var mı?
canım çok üzüldüm okuduklarıma neler yaşadıklarını tahmin edebiliyorum. bende 48 gün kuvözde bekledim bebeğimi. nerde minik prens nerde şimdi hangi hastanede. herhangi bir yardımım olabilirse hemen koşarım.
Oğlum Tepecik'te. Daha önce yazdıklarını okudum senin de kızın Tepecik'te kalmış. Allah inşallah bize de o kapıdan yavrumuzla sağsalim çıkmayı nasip eder.
geçmiş olsun canım..şuan bebeğinin kilosu kaç......sıvı birikmesi neden olabilirmiş...buda geçiçi bir durum canım bak gör..ahh ahhh senı biz anlarız...hergün küvezde bebeğimi gördükçe içim parçalanırdı...senı çok iyi anlıyoruz.....hemşirelerin dediklerini dr un dediklerinni hala unutamıyorum şuan iyi 1 dakika sonra ne olur bilemeyiz...bence canım bunlar geçiçi şeyler haklı olarak bebiş şuan hayata meydan okumaya çalışıyor...oda haklı canım benım...şunu unutma allahdan ümit kesilmez...ama hergün üzülmeniz normal bende 37 gün üzüldüm evime getirdim gene üzüldümm çünkü normal bbek gibi değildi 1600 dü kilosu normal bebeklerden çok farklı ıkınıp sıkılırdı devamlıııbir dakikada bir ıkınırdı...işde bütün herşey küçük olduğundan oluyormuş şimdik düzeldik..senınkıde bak gör nasılda düzelecek korkma sakkın...bebişin allahın izniyle hastaneden çıkacak ve bize nasıllda büyüdüğünü neler yaptığını anlatacaksın bize...canım öptüm seni...
premete oğlundan haberler nasıl dün gidip görmüşsündür miniğini durumu nasılmış halil bey genelde çok daha detaylı bilgi verir onunlada görüşseydin.
rabbim yardımcın olsun.dilerim tez zamanda düzelir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?