Çocuk Hastalıkları oğlumun kalbi delik

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
son durum nedir acaba öğrenebilrmiyim

son durum şu:4 yaşında tekrar muayene edilcek ve ona göre karar verilecek.ameliyat olup olmayacağına.yani gittiğimizde dr sesin az duyulduunu söledi.delik kapanmis olabilir dedi.ama 4 yaşında genel bir muyeneden sonra belli olacagini belirtti.tsk ederim.

benim amcxamın oğlu vardı onuda doğuştanb kalbi delikti tüm amşiyelar yapıldı ama 20 yaşında vefat etti dokatalarıon demsine göre bu hastaların en uzun yaşayabilşeceği yaş 20-21 yaştır üzgünüm ama böle inş ileri tıp teknikleri çıkmıştır da oğlunuz kurtlur

Siz içinizi sıkmayın sakın. Ama benim bir arkadaşım vardı, ilkokulda böyle bir rahatsızlığı vardı. Hala da çok sağlıklı sürdüyor hayatını. Çoğu kalbi delik olan biraz dikkatle normale yakın bir hayat sürdürüyor zaten, çok örnek var. Hastadan hastaya değişir. En sevdiğim laf şudur: "İyiyi düşün, iyi başına gelsin." Ben bebeğinizin iyileşeceğine inanıyorum.
Siz bu süreçte, bebeğinize iyi bakın, doktorunuza güvenin, söylediklerini harfiyen yapın ve negatif elektrik yayan olumsuz insanlardan uzak durun.
Bir de kendinize de iyi bakın. Size ihtiyacı var bebeğinizin.

ay bu buraya yazılcak seymı şimdi nekadar gaddarsınız kızın moralını daha çok bozcagının frkında degılmısın sen

Çok geçmiş olsun, ama başından geçmiş biri olarak hiç üzülmeyin derim, benimde yegenimim kalbinde 3 tane delik vardı yaşıda sekizdi şimdiye kadar farkedilmemiş ama geç kalınmamış sonuçta, tesadüfen farkedildi ve ameliyat oldu 2 ay falan oldu sanırım, ameliyatı çok kolay ve iyi geçti, şimdi çok iyi maşallah, sürekli kontrole gidiyor doktor gayet iyi diyor.
Sizin çocuğunuzda iyi olacak inş. Allah yarımcınız olsun.
Ve de lütfen iyi şeyler yazın, moral bozmaya hiç gerek yok degilmi.

Merhaba,
Sadece geçmiş olsun demek istedim. Benim de bebeğimin başka sorunları var kalbiyle ilgili o yüzden sizi çok iyi anlıyorum. Çok zor günler geçirdim ve geçiriyorum. İnşallah Allah yavrularımızı bize bağışlar...

çok geçmiş olsun canım allahım çocuğunu sana bağışlar inş. moralini bozan hiçbir şeye kulak verme.rabbim hiçbirimize çocuklarımızın acılarını yaşatmasın

hepinize çok tsk ederim.gerçekten üzücü bi olay sonuçta.bir arkadaş beni teskin edecegi yerde beni üzecek şeyler yazmış.gerçekten çok üzüldüm buna.

gerçekten beni çok üzdünüz.bu yazılan hiçde hos deil.:1no2:

çok çok geçmiş olsun
hayatta herşeyin çaresi vardıır
inşallah onun da vardır
bak biri kapanmış kendiliğnden
diğeri için pek ameliyat şansı yokmu
inşallah vardır
tekrardan geçmiş olsun allahım sağlığını sıhatini versin

canımmm benimm hiç ama hiç üzülme Rabbime bol bol dua et. hem yok öye yok 20 sinde kadar yaşar da bilmem ne de gibi şeylere de çok kulak asma çevremde 2 tane 40 yaş üstü kalbi delik insan var tanıdığım belki 80-90 yaşlarında da vardır... Allahın dediği olur sen kimsenin benzetmelerine akılarak kendini üzme. ama ben sana bi örnek vereyim tabi durumlarımı aynı bilmiyorum benim bi arkadaşımın bebeği de doğuştan kalbi 2 delikle doğdu ama daha sonra çok şükür ki zamanla 2 side kapandı. umudunu kaybetme sakın ve isyan değil şükür et Allah daha kötüsünü göstermesin. moralini de sakın bozma Rabbim tez zamanda şifa versin sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…