• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları oğlumun kalbi delik

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Allah şifa versin bebişine çok tatlı maşallah. :nazar: Umarım iyi haberlerini alırız en kısa zamanda. Dualarımız sizinle.

Canım inşallah doğum gününde en güzel hediyeni oğlun verir sana acil şifalarrrr diliyorum tüm kalbimleeee

Umarım düzelmiştir canım ama doktor öyle yaşar dediyse belki bu delik normal yaşantısına etki etmeyecek birşeydir yoksa bu tedavisi zor bir süreç biliyorsun yani bu kadar çok üzülme ama inşallah düzelmiştir senin için dua ettim Allah kabul eder inşallah

mrblar.benim oğlum 2 yaşını 1 ay geçti,kalbindede delik var.1 aylıkken dr a gittiğimizde tesadüfen öğrendik.1 değil 2 taneydi.kontroller sonucu deliklerden birinin kapandığını öğrendik.2. deliğin kapanmama ihtimali yüksk dedi dr.2 yaşına kadar kapandı kapandı kapanmazsa öyle yaşayacak dedi.oğlum şimdi 2 yaşını geçti.aksilik sigortamızda bitti.sigorta temmuzda başlayacak diye beklemeye karar vermiştik.ancak tedirginlikten dolayı bu ay gitmeye karar verdik.13 haziran cuma günü oğlumun kontrolü var.ayrıca benim doğum günümde 13 haziran.allaha duam inşallah oğlumun kalbi düzelmiştir.bana en büyük hediye bu olacak.kimseden hediye beklemiyorum ben.bana hediyemi güzel haber ile dr versin.arkadaşlarım,ablalarım bana,oğluma,BİZE duacı olun.buna çok ihtiyacım var çünkü.

canim kardesim uzun zamandir gorusemedik
canim bende aklima geldikce dua ediyodum oglun icin
canim inan biliyosunki ne kadar icim yandigina ablacim
guzelim insallah
duzelecek birtanem sakin korkma
rabbim sanada sabir versin
insallah guzel haberi doktorundan duyduktan sonra dahabi sevinirsin dogum gununde
canim rabbim minisini korur insallah
yeterki buna inan ve cok dua et
hangi gunun gecenin sabahi yokki gunes dogmasin
derdi veren rabbim dermaninida vermistir ama sakin
inancini kaybetme ve simsiki saril yavruna
ona en iyi ilac tedavi senin sevgin
seni cok seven ablan yureyim ve dualarim seninle canim
ikinizide cokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk optum

Canim Rabbi acil sifalar versin. Uzulme duzelir mutlaka.
Dualarimiz seninle..

guzelim insallah
insallah guzel haberi doktorundan duyduktan sonra dahabi sevinirsin dogum gununde
[/QU
ablacım senide burada gördüğüme sevindim.seni unutur muyum hiç?az kaldı ablacım.öğrenmeye az kaldı.

Guzel Rabbim acil sifalar versin arkadasim

Inan çok uzuldum, insallah 13 haziran sana hayirli bir haber getirir. bende 12sinde babiskomu goturecegim :-(
Insallah hayirli haberlerle doneriz buraya

Dualarim oglusun ve senin için olsun

guzel Rabbim Acil Sifalar Versin Arkadasim

Inan çok Uzuldum, Insallah 13 Haziran Sana Hayirli Bir Haber Getirir. Bende 12sinde Babiskomu Goturecegim :-(
Insallah Hayirli Haberlerle Doneriz Buraya

Dualarim Oglusun Ve Senin Için Olsun

Arkadaşim Inş Sende Hayirli Haberler Alirsin.

guzelim insallah
[/QU
ablacım senide burada gördüğüme sevindim.seni unutur muyum hiç?az kaldı ablacım.öğrenmeye az kaldı.

CANIMCIM GUZEL KARDESIM BENIM YUREYINI FERAH TUT GUZELIM HERSEY SIZIN ICIN GUZEL OLUCAK BENI UNUTMADIGINA SEVINDIM BIR TANEM RABBIM MELEYINI KORUR CANIM:BU ARADA ONU BENIM ICIN COK OP OLDUMU

mrb.bugün oğluşumu dr götürdük.dr kalbini dinledi ve merak edilecek bir durum yok dedi.ultrasona girmedik.4 yaşında bir daha getirin bakalım dedi.ultrasona şimdi baksak bile kalbindeki delik kapanmamışta olsa yapılacak bişey yok dedi.4 yaşındayken bakılacak ve müdahele gerekiyorsa yapılacakmış.ancak dr büyük ihtimalle kapanmış dedi.çok az ses duyuluyo kalbinde.o da her çocukta duyulur dedi.içim biraz daha rahat şimdi.hepinize tşk ederim.allah kimseyi zora düşürmesin evlat acısı vermesin.

:teytey:mrb.bugün oğluşumu dr götürdük.dr kalbini dinledi ve merak edilecek bir durum yok dedi.ultrasona girmedik.4 yaşında bir daha getirin bakalım dedi.ultrasona şimdi baksak bile kalbindeki delik kapanmamışta olsa yapılacak bişey yok dedi.4 yaşındayken bakılacak ve müdahele gerekiyorsa yapılacakmış.ancak dr büyük ihtimalle kapanmış dedi.çok az ses duyuluyo kalbinde.o da her çocukta duyulur dedi.içim biraz daha rahat şimdi.hepinize tşk ederim.allah kimseyi zora düşürmesin evlat acısı vermesin.

yerim ben onu
allah yardımcınız olsun
inşallah oğlunun kalbi iyleşmişdir
inşallah
tüm kalbimlen diliyor ve dua ediyorum

yüce rabbim acil şifaler versin dualarımız seninle..doğum gününde iyi haberlerini bekliyor olacağım oğlunu öp benim için :((

üzülmüşken sevindim aa müthiş haber Allah kimseye evlat acısı vermesin öptüm sizi mucuk mucukk

canım allah oğluna acıl şifalar versın.kendını bu kadar üzme ınşaallah bekledığın hayırlı haberı alırsın.butun dualarım senınle allah oğluna hayırlı omur versın.hastalığı bıran once ıyı olson.

Back