Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mrblar.benim oğlum 2 yaşını 1 ay geçti,kalbindede delik var.1 aylıkken dr a gittiğimizde tesadüfen öğrendik.1 değil 2 taneydi.kontroller sonucu deliklerden birinin kapandığını öğrendik.2. deliğin kapanmama ihtimali yüksk dedi dr.2 yaşına kadar kapandı kapandı kapanmazsa öyle yaşayacak dedi.oğlum şimdi 2 yaşını geçti.aksilik sigortamızda bitti.sigorta temmuzda başlayacak diye beklemeye karar vermiştik.ancak tedirginlikten dolayı bu ay gitmeye karar verdik.13 haziran cuma günü oğlumun kontrolü var.ayrıca benim doğum günümde 13 haziran.allaha duam inşallah oğlumun kalbi düzelmiştir.bana en büyük hediye bu olacak.kimseden hediye beklemiyorum ben.bana hediyemi güzel haber ile dr versin.arkadaşlarım,ablalarım bana,oğluma,BİZE duacı olun.buna çok ihtiyacım var çünkü.
canim kardesim uzun zamandir gorusemedik
canim bende aklima geldikce dua ediyodum oglun icin
canim inan biliyosunki ne kadar icim yandigina ablacim
guzelim insallah
duzelecek birtanem sakin korkma
rabbim sanada sabir versin
insallah guzel haberi doktorundan duyduktan sonra dahabi sevinirsin dogum gununde
canim rabbim minisini korur insallah
yeterki buna inan ve cok dua et
hangi gunun gecenin sabahi yokki gunes dogmasin
derdi veren rabbim dermaninida vermistir ama sakin
inancini kaybetme ve simsiki saril yavruna
ona en iyi ilac tedavi senin sevgin
seni cok seven ablan yureyim ve dualarim seninle canim
ikinizide cokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk optum [/QU
ablacım senide burada gördüğüme sevindim.seni unutur muyum hiç?az kaldı ablacım.öğrenmeye az kaldı.
guzel Rabbim Acil Sifalar Versin Arkadasim
Inan çok Uzuldum, Insallah 13 Haziran Sana Hayirli Bir Haber Getirir. Bende 12sinde Babiskomu Goturecegim :-(
Insallah Hayirli Haberlerle Doneriz Buraya
Dualarim Oglusun Ve Senin Için Olsun
canim kardesim uzun zamandir gorusemedik
canim bende aklima geldikce dua ediyodum oglun icin
canim inan biliyosunki ne kadar icim yandigina ablacim
guzelim insallah
duzelecek birtanem sakin korkma
rabbim sanada sabir versin
insallah guzel haberi doktorundan duyduktan sonra dahabi sevinirsin dogum gununde
canim rabbim minisini korur insallah
yeterki buna inan ve cok dua et
hangi gunun gecenin sabahi yokki gunes dogmasin
derdi veren rabbim dermaninida vermistir ama sakin
inancini kaybetme ve simsiki saril yavruna
ona en iyi ilac tedavi senin sevgin
seni cok seven ablan yureyim ve dualarim seninle canim
ikinizide cokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk optum [/QU
ablacım senide burada gördüğüme sevindim.seni unutur muyum hiç?az kaldı ablacım.öğrenmeye az kaldı.
CANIMCIM GUZEL KARDESIM BENIM YUREYINI FERAH TUT GUZELIM HERSEY SIZIN ICIN GUZEL OLUCAK BENI UNUTMADIGINA SEVINDIM BIR TANEM RABBIM MELEYINI KORUR CANIM:BU ARADA ONU BENIM ICIN COK OP OLDUMU