Çocuk Hastalıkları oğlumun kalbi delik

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
başlıgı görunce konuyu okuyup okumamakta karasız kaldım hiç dayanamıyorum boyle seylere
oglun için dua edıcem
güzel haberler verırsın umarım bize.....
rabbim hepımızın yavrularına saglık versın

Allah yar ve yardimciniz olsun, insallah güzel bi haberle, dogum gününüzde en güzel hediyeyi (cocugunuzu) size bagislasin Yaradan.acil sifalar dilerim.

canım benim çok geçmiş olsun, tüm dualarım seninle ve bebeğinle olacak. İnşallah Allahın izniyle hayırlı haberler verecek doktor sana.
Lütfen bizi habersiz bırakma olurmu güzelim.

çok geçmiş olsun allahım acil şiaflar verir.inşalllah doğum gününde beklediğin hediye alırsın rabbim sana sabır oğluna acil şifalar versin

Geçmiş olsun,Allah yardımcınız olsun.İnşallah korktuğunuz gibi olmaz,iyi haberlerinizi buradan almak istiyoruz.....

canım önceliklegeçmiş olsun benimde eşimin kalbi delik..ama gayetsağliklı 13 yıllık evliliğimiz boyunca hiç bi sıkıntısı olmadıçocukken çok çekmiş.ağlarken falan hemen katılıyormuş..emin ol hiç olmamış gibi unutacaksın bunları.....

aldığım haberi en başta size yazacağım.umarım ii haber alırız.hepinize teşekkür ederim gerçekten.allah herkesin evladını bağışlasın.acısını göstermesin.şu anda 11 günümüz kaldı.iple çekiyorum 13 haziranı.

canım kıyamam allahım dualarınızı kabul eder inşallah..biliyorsunuz ki her insan doğduğunda kalbi delik doğar ve gelişimiyle bu delik kapanır ama bazılarında da kapanmaz ve bu morarmayla,aşırı hareketlerde nefessiz kalmayla belli edermiş..benim eşimin 40 yaşında öğrendik kalbinde delik olduğunu ve bu belirtilerden hiçbirini göstermemiş bu yaşına kadar..damar problemi için anjio olduğunda anlaşıldı by pass olması gerekti o deliğide kapattılar...erken teşhis herzaman için çok önemli..allahın izniyle inşallah birşeyciği kalmaz yavrunuzun..
sevgiler...

canım çok geçmiş olsun. inşallah güzel bir hediye olur sanaaa
benim yeğenimde aynı sağlık sorunu vardı .3 yaşında ameliyat oldu . şimdi maşllahı var. ortalığı birbirne katıyorrr. eğer amleiyat falan olurasa kan ihtiyacı falan olursa buraya yaz elimizden geldiğince neyse gereken yapmaya çalışırız

canım benim yaa hakikaten seni anlayabiliyorum...çünkü aynı sorun benim kızımda da vardı kalbi delik doğdu kızım sonradan kendiliğinden kapandı ama ben o delik kapanana kadar akla karayı seçtim doğrusu...canım benim üzülme sakın..benim annem 43 yaşında onun da kalbinde delik var bir tane...düzenli olarak kontrollerini yaptırıyor ve çok şükür bir problemi yok...annem yürüyüş yapmaya bayılır epey de yol yürür ne tıkanır,ne de rahatsız olur...yanii koşarken,ağlarken konuşurken vb.durumlarda çocuğunda morarma,tırnaklarında morluk,bir müddet sonra tıkanma nefesi kesilme gibi şeyler oluyor mu?

Allaha şükür Tikanma Morarma Gibi şeyler Olmuyo.sadece çok Ağlarsa Soluğu Gidiyo.

Allah Gönlünüze Göre Verir Inşallah Minicik Yavrunda Sağliğina Kavuşur, Dualarim Seninle Canim

serbay cıgım Allah acil sifalar versın.
insaallah oglusun düzelmıstır
mutlu haberını beklıyoruz..:teytey:

bu şekilde çok kişi tanıyorum bebekken kalp ameliyatı geçirmiş olan inan hicbi sorun yok saglıklarında ve şimdi teknoloji daha gelişti emin ol iyi olur Allah başka hastalık vermesin

ALLAH çok büyük canım göreceksin herşey yoluna girecek yalnızın yardımcısı RABBİMDİR sabret bu bir sınav sadece sabret dualarımız seninle...

Allah yardımcın olsun tez zamanda sağlığına kavuşur inşallah duam bu küçücük melekle sende kalbını ferah tut onun sana ihtiyacı var iyi haberlerini beklıyoz

öncelikle geçmiş olsun.allah tez zamanda acil şifalar versin.yavrunu sana bağışlasın.dualarımız sizinle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…