• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları oğlumun kalbi delik

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

serbay

Guru
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2007
53
1
286
40
mrblar.benim oğlum 2 yaşını 1 ay geçti,kalbindede delik var.1 aylıkken dr a gittiğimizde tesadüfen öğrendik.1 değil 2 taneydi.kontroller sonucu deliklerden birinin kapandığını öğrendik.2. deliğin kapanmama ihtimali yüksk dedi dr.2 yaşına kadar kapandı kapandı kapanmazsa öyle yaşayacak dedi.oğlum şimdi 2 yaşını geçti.aksilik sigortamızda bitti.sigorta temmuzda başlayacak diye beklemeye karar vermiştik.ancak tedirginlikten dolayı bu ay gitmeye karar verdik.13 haziran cuma günü oğlumun kontrolü var.ayrıca benim doğum günümde 13 haziran.allaha duam inşallah oğlumun kalbi düzelmiştir.bana en büyük hediye bu olacak.kimseden hediye beklemiyorum ben.bana hediyemi güzel haber ile dr versin.arkadaşlarım,ablalarım bana,oğluma,BİZE duacı olun.buna çok ihtiyacım var çünkü.

mrblar.benim oğlum 2 yaşını 1 ay geçti,kalbindede delik var.1 aylıkken dr a gittiğimizde tesadüfen öğrendik.1 değil 2 taneydi.kontroller sonucu deliklerden birinin kapandığını öğrendik.2. deliğin kapanmama ihtimali yüksk dedi dr.2 yaşına kadar kapandı kapandı kapanmazsa öyle yaşayacak dedi.oğlum şimdi 2 yaşını geçti.aksilik sigortamızda bitti.sigorta temmuzda başlayacak diye beklemeye karar vermiştik.ancak tedirginlikten dolayı bu ay gitmeye karar verdik.13 haziran cuma günü oğlumun kontrolü var.ayrıca benim doğum günümde 13 haziran.allaha duam inşallah oğlumun kalbi düzelmiştir.bana en büyük hediye bu olacak.kimseden hediye beklemiyorum ben.bana hediyemi güzel haber ile dr versin.arkadaşlarım,ablalarım bana,oğluma,BİZE duacı olun.buna çok ihtiyacım var çünkü.

senağlama
canımmm cok üzüldüm Yüce Rabbim her daim yardımcınız olsun inşallah bebeğin sağlığına kavusurda sende müjdeli bir haber vermiş olursun:teselli:

senağlama
canımmm cok üzüldüm Yüce Rabbim her daim yardımcınız olsun inşallah bebeğin sağlığına kavusurda sende müjdeli bir haber vermiş olursun:teselli:

allah razı olsun.anında cevap yolladın.allah herkesin derdine derman versin.

allah acil şifalar versin canım benim dualarım seninle senden güzel müjdeli haberini bekliyorum allah yar ve yardımcın olsun oğluşunu benim için kocaman öp sevgi ve dua ile kal

yüce rabbim sesini duysun kardeşim tez zamanda şifasını versin oğlunun Allah büyüktür ve şüphe yoktur ki şifa ondadır Allahım yalvarırım sesimizi duy ve bebeği sağlığına kavuştur inşallah....

inşallah miniğin kalbindeki delik kapanmıştır canım,doğum gününde bu güzel haberi alırsın umarım-onların sağlıkları bizim için en güzel hediye...

Allah yardımcın olsun dualarını kabul etsin. dualarımız seninle inşallah minik oğlun tez zamanda sağlığına kavuşur. sende bizimle mutlu haberlerini paylaşırsın.

Allah acil sifalar versin tatlim.Umarim bebisn en kisa zamanda duzelir.Allahtan hic bir zaman umut kesilmez.Insallah iyi haberler verirsin Yuce Allah im duyar sesini ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN DUALARIMIZ SIZINLE

Rabbim sifalar versin sifa Allah'tan insaallah.....daha cok kucuk canim benim iyilesir arkadasim insa Allah...a.s.

canım ya inşallah oglun iyleşir benimde ikinci kızımın kalbi delikti seni cok iyi anlıyorum bir anne icin nekadar uzucu bır durum oldugunu biliyorum bizde kapanmasını bekledik hersene kotrole gidiyoduk ama kapanmadı ameliyatla kapatıldı zor gunlerdi hic korkma inan artık tıp okadar ilerlediki kızım ameliyattan uc gun sonra yurumeye başladı onuc gunsonra taburcu olduk şimdi kocaman saglıklı bır genc kız oldu OKS sınavı var busene benım sana tavsiyem biran once sigorta işini hallet hic korma tatlım senin cok guclu olman gereki cocuguna yardım edebilesin inan seni cok iyi anlıyorum yaşamış biri olarak allah yardımcın olsun dualarım senin ve tatlı ogluşunla

Allah'im Yavrunu Sana Bağişlasin Insanlar Eminim Bu Msj Gören Herkes Sana Duaci... Allah'im Bebeğini Korusun...

canım benım allah bagıslasın cok seker bebegın.
oncelıkle gecmıs olsun canım benım.ınsaallah tez zamanda saglıgına kavusur canım.
benımde yegenımde var aynı sey bebekken olmustu.yıne var ama suan 20yasında kocaman genc kız.
bır komsumunuzda oglunda var 7yasında onunda oyle.ama masallah cok saglıklılar.
ınsaallah kapanır ve ıstedıgın haberı alırsın canım.san dogum gunu heduyesı olur.
canım dualarım senınle.hersey gonlunce olsun canım.

Bencede tüm arkadaslar cok güzel seyler söylemisler.Benim arkadasimin kizinda da ayni problem vardi.Onlar 3 yasina kadar beklediler.Umarim senin cocugununki de kendiliginden kapanir.Kurban oldugum yaradanim sizin yar ve yardimciniz olsun.Allahim hic bir kulunu evladiyla imtihan etmesin.gercekten cok zor.Umarim Allah szin icin gönlünüzden ne geciyorsa onu versin.Bir arkadasin yazdigi gibi bir an önce sigorta isini halletmeye bakin.lütfen cok üzülmeyin ve olumlu düsünmeye calisin

Allah acil şifalar versin canım yavruna inşallah kapanmıştır ve sen o gün en güzel hediyeni alırsın bize de burdan müjdeli haberi duyurursun

çok geçmiş olsun inş o delikte kapanmıştır ALLAH inş en güzel doğum gününü bu yıl yaşatır bu haberle

Back