Çocuk Hastalıkları oğlumun kafası kokuyor

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

banuefe

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2009
52
0
86
41
Sakarya
oğluşum 80 günlük kafasının bıngıldak olan yeri kokuyor. yıkıyorum ertesi gün hemen kokuyor.varmı böyle bir sorunu olan cocuk yıkanmaktan hasta olcak.acaba azıcık konak var ondanmı?:a015:

benim kızımda da konak var ve bu yüzden kokuyor.belki senin oğlunun kafası da bu yüzden kokuyordur.

evet konak tan kokuyordur.biraz yeytin yagi icinede karbonat et bir cay kasigi karistirip basina sür banyodan önce ve beklet öyle yarim saat. bebek sac fircasi ilede yuvarlak daireler cizdir konak olan bölgeye-bak gör tertemiz olcak.ben kizimda da vardi o sekilde cikti.sonrada hep banyo ederken o fircayla daire yapa yapa taradim bir daha hic gelmedi.

konak varsa ondan kokuyordur benim kızımda da var ve yıkadığımın ertesi günü kokmaya başlıyor
ama rahatsız olacak bir koku değil bir de sürekli yıkayamıyoruz havalar malum
sürekli yıkamaya başlayınca geçer inşallah

canım bizde konak vardı ama kokmuyordu.sen zeytin yag ve biraz karbonat karıştır ,başına sür ve 15 dakika bekle.sonra eski bir diş fırçası al ve çok yavaş temizlemeye başla.ben uyurken yaptım.çok yavaş ,yarım saate ancak bitirdim.ama bir şey kalmadı.sonra banyo yaptır.sakın başka fırça kullanma.eger konak çok varsa yara yapabilirsin.diş fırçası.ebe ogretti bana aşılara gittigimizde. bebişlerimiz miss gibi koksunlar.

Çok ince dişli tarakla da olur...:ecrin_bebek:

bebek yağı ile banyo günlerinde 3 yada 4 saat önce yapılan masaj tabiki yumuşak masaj hem bebeğin saçlarının çabuk uzamasını hemde konaklanmamasını sağlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…