- 6 Mart 2018
- 1.726
- 1.108
- 83
- Konu Sahibi Minikanneyimmm
Hanimlar oğlumuz icin Arel ismini düşündük.. Anlami dürüst temiz insan demekmiş.. Sizce nasil?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Isim konusunda cok zorlandik. Baska isimlerde vardi aklimizda.Marka gibi, yapay geliyor kulağa.![]()
Amin cumlemize insallah.. Arel kimsede duymadim turkiyede de cok kullanilan bi isim degilmis :) biraz seslenirsem o soru isaretide kafamdan kalkicak gibi. Saglikla buyusun insallah. Vefada cok guzel bi isim saglikla buyutun insallahSağlıklı, huzurlu bi şekilde alırsınız kucağınıza inşallah. :) Bu aralar uzay, Arel, atlas duyuyorum sık sık yeni olduğu için de kulağıma yapay geliyor olabilir. Ben daha Vefa koymayı düşünüyorum mesela. Bu da bi marka aslında ama doğal geliyor bana
Tesekkurlerr :)
Cok tesekkurler :) aminnSiz beğendiyseniz gerisi önemli değil :) saglikla gelsin ismiyle yasasin
Sagolun gorus icin :))Banada bu tarz isimler cok yapay geliyor. Ama saglikli olsunda gerisi onemli degil :)
Kulağa hoş gelmesinden ziyade modern Bi isim bence.Hanimlar oğlumuz icin Arel ismini düşündük.. Anlami dürüst temiz insan demekmiş.. Sizce nasil?
Ariel deterjan ismi olarak evet dalga gecilebilir diye bizde dusunduk ama bilmiyorumAriel'e benzemesi belki sorun olur dalga geçmezler mi? Ariel de zaten yahudi ismi. Ay bilmem sizin kararınız tabi bunlar benim düşüncelerim.
Tesekkur ederim yorum icin:)Kulağa hoş gelmesinden ziyade modern Bi isim bence.
Aras cok duydum o yuzden begenmiyorum.. Uras ismini uraz olarak begeniyorum. Aras kargo var zaten ondan oyle geliyo sanirim :) sallama isimler oldugunu dusunmuyorumAras ,Arel, Ural, Uras hep sallama isimler. Birde bildiğin kargo firması ismi gibi hepsi.