• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık Oglumun ismi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Marka gibi, yapay geliyor kulağa. :KK43:
Isim konusunda cok zorlandik. Baska isimlerde vardi aklimizda.
Poyrazi ben Kaani esim cok begenmisti l. Hatta poyraz kaan dusunduk ama kp sagolsun iki isimdende sogudum benimseyemiyorum. Sarp doruk isimlerini begendik ama benimseyemedik. En son internette gezerken bi habere denk geldim Alper kulun oglunun ismiymis. Bizim esimle sarkimizin yazarida alper kul. Cok begendim anlamini arastirdik guzelmis anlami. Kararimiz suan arel ama bi soru isareti bendede var

Son düzenleme:
Sağlıklı, huzurlu bi şekilde alırsınız kucağınıza inşallah. :) Bu aralar uzay, Arel, atlas duyuyorum sık sık yeni olduğu için de kulağıma yapay geliyor olabilir. Ben daha Vefa koymayı düşünüyorum mesela. Bu da bi marka aslında ama doğal geliyor bana

Sağlıklı, huzurlu bi şekilde alırsınız kucağınıza inşallah. :) Bu aralar uzay, Arel, atlas duyuyorum sık sık yeni olduğu için de kulağıma yapay geliyor olabilir. Ben daha Vefa koymayı düşünüyorum mesela. Bu da bi marka aslında ama doğal geliyor bana
Amin cumlemize insallah.. Arel kimsede duymadim turkiyede de cok kullanilan bi isim degilmis :) biraz seslenirsem o soru isaretide kafamdan kalkicak gibi. Saglikla buyusun insallah. Vefada cok guzel bi isim saglikla buyutun insallah

Ariel'e benzemesi belki sorun olur dalga geçmezler mi? Ariel de zaten yahudi ismi. Ay bilmem sizin kararınız tabi bunlar benim düşüncelerim.

Aras ,Arel, Ural, Uras hep sallama isimler. Birde bildiğin kargo firması ismi gibi hepsi.

Anlamı daha güzel olan ve kulağa hoş gelen zorlama olmayan yapay durmayan isimler daha hoş oluyor.

Aras ,Arel, Ural, Uras hep sallama isimler. Birde bildiğin kargo firması ismi gibi hepsi.
Aras cok duydum o yuzden begenmiyorum.. Uras ismini uraz olarak begeniyorum. Aras kargo var zaten ondan oyle geliyo sanirim :) sallama isimler oldugunu dusunmuyorum
Arelde cok kargo ismi gibi gelmedi kulağıma daha cok ariel deterjana benzettik biz :) sagolun yorum icin

Benim kedimin adıydı :)
Çok haylaz bir kediydi ama,tümevarım yapip areller haylaz olur diyebilirim:KK49:
Bence güzel isim. Dediginiz gibi birkaç kez söylenince kulağa normal geliyor .
Şimdiki kedimin adı Yunanca ama yaşlı ananem bile Ali Veli der gibi soyleyebiliyor, alışınca her işim tanıdık :halay:

Back
X