Doğuma Hazırlık Oğlumun ismi ne olsun?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

oğluma hangi ismi koysak?

• Ankete Katılan
    68
  • Anket Kapalı .
merhabalar arkadaslar.benım oglumun adı can.esim can dundar hayranı oldugundan can olsun dedı.bende can'ımız olur dedım olsun dedım.
Can'ı ben de çok severim, eşime daha önce önerdim ama kabul ettiremedim, çocuğa seslenirken iki heceli bir isim istediğini söylüyor...

Son düzenleme:
Biz de Uğur ismini sevmeye başladık arkadaşlar, hem tınısı , hem anlamı hoş, hem klasik bir isim, tek söylenişte anlanacak ve söylemesi kolay bir isim istiyorum , kızımın ismini insanlara söylerken ve anlamını açıklarken çok yoruldum, artık klasik istiyorum, fikirleriniz için teşekkürler...
Ayrıca uğur'un anlamı sadece bildiğim kadar değilmiş, iyilik müjdesi, bereket, iyilik kaynağı, devlet de demekmiş, Divan-ı Lügatüt Türk'de geçiyormuş, Türkçeymiş ve Oğur'dan geliyormuş...

canım rabbim tamamına erdirsin inş....diğer çocuklarının ismine yakın utku da olabilir oda güzell.
nedense uğr ismini hiç sevmem komşumuzun oğlu var ondanmıdır nedir

amin, ben de uğur'u çok sevmezdim, son zamanlarda kulağım bayağı alışmıştı, ama ev kalabalık olunca bizimkiler yine yamuk yapmaya başladılar, buradaki anketi de takip ediyorlar artık, herkese teşekkürler...

cnm kısmetse benımde oglum olacak allah ızın verırse.ömer koyacagım adını.hem hz.ömerden hem adaletın sımgesı hem halıfe bıde sanırım peygamber efendımızın s.a.v. Amca oglu.sonradan musluman oldu.ayrıca cesaretın de sımgesı.yıne de sen bılırsın.kucuk bı tavsıye benımkı...allah yardımcımız olsun...

amin, baştan kızımla ömer ve kerem'de çok direttik ama sülalede çok var diye eşime kabul ettiremedik, fikirlerin için teşekkürler, sizin de Allah yardımcınız olsun...

canım sülalede olan isimleri bence es geç ne o öyle aynı olmasın..çift çift..biryerde karşılaşaccağınızıda düşünürsek saçma olur bence ben uğur dedim..çok hoş hatta geçenlerde eşime oğlum olursa uğurda çok hoş dediğimi hatırlıyorum uğur çok güzel bence..opuyorumnanaktan​

bence uğur sende vazgeçme bu isimden derim... Hadi bebegin şimdiden sana hayırlı ve uğurlu bir evlat olsun adı gibi yaşasın inşallah...Allah seni bi avazda kurtarsın canım...

bende zamanı gelince oğlum olursa ismini uğur koymayı düşünüyorum

bence uğur koy çok güzel bir isim :)

Uras ve Tuna 'yı işaretledim ben... bu iki ismi çok seviyorum...Sağlıkla doğsun inşallah.. gönlünüzce olsun dilerm...

Hepinize çok teşekkürler, insanın kafasında gerçekten bir fikir oluşuyor, ben de dediğiniz isimler arasındayım ama eşim bazen bartu diyor ya da sessiz kalıyor, araştırmaya devam yani, 3. çocukta bile hala kavga ediyoruz ya, pes yani... Neyse hayırlısı olsun..............

bence kesinlikle Mete

Mete gibi güçlü olsun, asker olsun diye koyardım

ama 2. isimde düşünürseniz Uğur Mete ile bence çok uyumlu olur.

çok teşekkürler arkadaşlar, fikirleriniz çok değerli, gerçekten tam kararsız kalmışken yönlendiriyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…