• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık Oğlumun ismi için fikir verir misiniz?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Tabi
Teşekkürler... :KK52: Çok sık rastlanmayan bir isim olduğu için, klasik isim sevenler tarafından yadırganabilir tabi Artun ismi, fakat anlam olrak gerçekten güzel bir isim. Hz. Muhammed bile çocuklara verilecek isimlerin arapça olma zorunluluğu olmadığını ama anlamlı isimler olması gerektiğini öğütlemiş. İsimlerin gerçekten insanın karakterine yansıdığını düşünüyorum, buyüzden Artun ismi de mantıklı geliyor açıkçası. Ege ismi de aslında toplumda sadece coğrafî bölge olarak bilinmesine rağmen Büyük, Ulu / Dahi,akıllı. / Egemen /Bilge kişi anlamlarında. Oyüzden bu iki isim anlam olarak bana çok hoş geldi birlikte, yani iki ismi birlikte düşününce 'Onurlu, gururlu ulu kişi...' gibi bir anlam oluyor... :anneadayı::KK200::nazar::KK46:
İlla arapca olacak diye birsey yok anlam bakımından güzel ve hoş olsun yeter.açıkçası ben hiç duymadım artun ismini aklıma artvin geliyo:D
Anlamı güzel tabi ki

Zaten biz arap degiliz anlami yanlis bilgiler olabiliyor,Kuranda anlami guzel isimler olabilir yada en guvenilir kendili diline ozgu turk dil kurumunun onayladigi anlami guzel isimler olmali avrupaya ozgu cok isim var bunlari biz neden tasiyoruz biz turkiyeye ozgu birseyler tasisin diye dusunmuyoruz belki ileride avrupa amerikada olucak turk isminin gururunu orda tasiyacak hayirli evlat olarak bunu kim istemez ki :21:En Büyük TÜRKİYE fazla derin dusundum sevgilerle:oops:

Merhaba, baya eski bir konu ama ben de isim ararken denk geldim, oğlunuzun adını Artun koydunuz mu? Karakterini nasıl etkiledi sizce koyduysanız? İnşallah mesajımı görürsünüz 😊

Back