- 20 Ocak 2011
- 331
- 48
- 118
Merhabalar, hamileliğin 6. ayına girdik fakat oğlumun ismini henüz netleştiremedik. Bu konuda eşimle bir türlü orta yolu bulamıyoruz. Zaten baştan beri bir dünya isim söylediğim halde çoğunu beğendiremedim ve artık netleşmedikçe sıkıntı yapmaya başladım. Ben istiyorumki, kuzumun ismi artık netleşsin ve ona ismiyle de seslenebileyim... Ki bunun şimdiden bebeğin ismine karşı tepkilerini geliştirdiğini ve bebekte aşinalık oluşturduğunu duymuştum. Başlarda Allah'ın isimlerinden Batın ismi de gündemimizdeydi fakat, duyanların aklına direkt tıp dilinde karın bölgesi geldiği için ondan vazgeçtik gibi. Ben 'ARTUN' ismini çok seviyorum ve bebeğimin ismi bu olsun istiyorum. Eşimse EGE ismi olması konusunda ısrarcı... Arada kaldım çok, nasıl karar verip aşıcaz bu durumu bilemiyorum.
Artun türkçe bir isim ve anlamı çok güzel; Onurlu, dürüst, ölçülü demek. Bu isim konusunda tereddüt ettiğim tek şey çok duyulmuş olmadığı için yadırganır mı acaba diye... Ama şuana kadar duyan çoğu kişinin çok hoşuna gitti söyleniş ve anlamı.
Ege ise sadece coğrafî bölge gibi geliyor çoğu insanın aklına ama anlamı büyük, ulu, bilge kişi demek.
Siz de fikir verip yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden çok teşekkür ederim...
Artun türkçe bir isim ve anlamı çok güzel; Onurlu, dürüst, ölçülü demek. Bu isim konusunda tereddüt ettiğim tek şey çok duyulmuş olmadığı için yadırganır mı acaba diye... Ama şuana kadar duyan çoğu kişinin çok hoşuna gitti söyleniş ve anlamı.
Ege ise sadece coğrafî bölge gibi geliyor çoğu insanın aklına ama anlamı büyük, ulu, bilge kişi demek.
Siz de fikir verip yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden çok teşekkür ederim...