Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
canım sen doguma kadar cok degıstırcek gıbısın ısmı :) cok kararsızsınn . dogumada az kalmıss erim de cok guzel erim kaan .. kız ısımlerınde secenek daha cok valla
canım sen doguma kadar cok degıstırcek gıbısın ısmı :) cok kararsızsınn . dogumada az kalmıss erim de cok guzel erim kaan .. kız ısımlerınde secenek daha cok valla
Yaa evet neden biliyormusun Uras dedim ben onu demem 2.ismini söylerim dediler... Çınar dedim herkeste var dediler... Ayaz dedim soğuk dediler... Ya gerçekten çok sıkıldım bir yanım kalbini bozma 7 ay Çınar dedin öyle kalsın 2.isim falanda unut diyor..Bir yanım hepsini ele son dakka kimseye sormadan ismi bu de diyor :) Kızda seçenek fazla tabi keşke erkekte de öyle olsaydı.İlk oğlum Yağız çok seviyorum Yağız ismini hiç pişman olmadım inşallah bunda da olmam :)