• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık Oğlumun isim anketi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Oğlumun İsmi Ne Olsun?

• Çınar

OY: 36 37,1%
  • Ayaz

OY: 17 17,5%
  • Arden

OY: 13 13,4%
  • Utku

OY: 18 18,6%
  • Uras

OY: 13 13,4%

• Ankete Katılan
    97
  • Anket Kapalı .
Evet bende Ayaz isminin anlamına takılıyorum. :KK43: Uras daha iyi şans ve talih demek..
Anlam olarak güzelmiş, kulağa da hoş geliyor. Çocukken yakışıyor bazı isimler de ben hep sonlarına bey koyuyorum, bazısı hoş olmuyor. biz de erkek olursa ege koyalım diyorduk ama ege bey deyince hiç hoş olmadığını farkettik :)
Uras Bey bence oluyo

Anlam olarak güzelmiş, kulağa da hoş geliyor. Çocukken yakışıyor bazı isimler de ben hep sonlarına bey koyuyorum, bazısı hoş olmuyor. biz de erkek olursa ege koyalım diyorduk ama ege bey deyince hiç hoş olmadığını farkettik :)
Uras Bey bence oluyo
Bende şimdi farkettim evet çok hoş oldu böyle

Omer cinar hz omer gibi adaletli olsun
Tibet çınar
Çınar doruk
Diger isimler bana soguk geldi anlamimdan dolayı
Cinar Kürşat

Kızlar Selam...
Daha önce de bu şekilde bir anket yapmıştım.O zaman seçeneklerde Çınar,Çağan ve Rüzgar vardı.Bu anketten Çınarı seçtik...Tabi boş durmadık bu arada diğer isimlere de bakıp kafamızı çok güzel bulandırdık.Yine yeni yeniden sizinleyim ve desteklerinizi rica ediyorum.Şimdiden çok ama çok teşekkür ederim!
...
Taha çınar
Cinar eren .. eymen eray
Cinar semih
Alp cinar
Erim cinar
Kaan
Birkan cinar
Emir cinar
Cinar mert ... bunlar nasill :)) birkan favorim

...
Taha çınar
Cinar eren .. eymen eray
Cinar semih
Alp cinar
Erim cinar
Kaan
Birkan cinar
Emir cinar
Cinar mert ... bunlar nasill :)) birkan favorim
Canım ya Çınar ismini o kadar çok seviyorum ki ama son bir haftadır kafamı nereye çevirsem çınar kuruyemiş,çınar emlak,çınar apartmanı,çınar gayrimenkul,hastanede 2 bayanla tanıştım ikisi de çınar...Soğudum mu ne yaaa :(

Canım ya Çınar ismini o kadar çok seviyorum ki ama son bir haftadır kafamı nereye çevirsem çınar kuruyemiş,çınar emlak,çınar apartmanı,çınar gayrimenkul,hastanede 2 bayanla tanıştım ikisi de çınar...Soğudum mu ne yaaa :KK43:
Ben de seviyodum ama cogu cinar bencede rüzgar da kulaga hos geliyo ..

Back
X