- Konu Sahibi beyazzkelebekk
Ayaz anlam olarak bana hoş gelmiyor. ben de utkuyu seçtim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet bende Ayaz isminin anlamına takılıyorum. Uras daha iyi şans ve talih demek..Ayaz anlam olarak bana hoş gelmiyor. ben de utkuyu seçtim
Anlam olarak güzelmiş, kulağa da hoş geliyor. Çocukken yakışıyor bazı isimler de ben hep sonlarına bey koyuyorum, bazısı hoş olmuyor. biz de erkek olursa ege koyalım diyorduk ama ege bey deyince hiç hoş olmadığını farkettik :)Evet bende Ayaz isminin anlamına takılıyorum. Uras daha iyi şans ve talih demek..
Amin inşallah canım yaaa"Çınar" gibi heybetli, onun gölgesinde serinleyeceğiniz, sağlam duruşlu olsun oğlunuz :)
Bende şimdi farkettim evet çok hoş oldu böyleAnlam olarak güzelmiş, kulağa da hoş geliyor. Çocukken yakışıyor bazı isimler de ben hep sonlarına bey koyuyorum, bazısı hoş olmuyor. biz de erkek olursa ege koyalım diyorduk ama ege bey deyince hiç hoş olmadığını farkettik :)
Uras Bey bence oluyo
...Kızlar Selam...
Daha önce de bu şekilde bir anket yapmıştım.O zaman seçeneklerde Çınar,Çağan ve Rüzgar vardı.Bu anketten Çınarı seçtik...Tabi boş durmadık bu arada diğer isimlere de bakıp kafamızı çok güzel bulandırdık.Yine yeni yeniden sizinleyim ve desteklerinizi rica ediyorum.Şimdiden çok ama çok teşekkür ederim!
Canım ya Çınar ismini o kadar çok seviyorum ki ama son bir haftadır kafamı nereye çevirsem çınar kuruyemiş,çınar emlak,çınar apartmanı,çınar gayrimenkul,hastanede 2 bayanla tanıştım ikisi de çınar...Soğudum mu ne yaaa...
Taha çınar
Cinar eren .. eymen eray
Cinar semih
Alp cinar
Erim cinar
Kaan
Birkan cinar
Emir cinar
Cinar mert ... bunlar nasill :)) birkan favorim
Ben de seviyodum ama cogu cinar bencede rüzgar da kulaga hos geliyo ..Canım ya Çınar ismini o kadar çok seviyorum ki ama son bir haftadır kafamı nereye çevirsem çınar kuruyemiş,çınar emlak,çınar apartmanı,çınar gayrimenkul,hastanede 2 bayanla tanıştım ikisi de çınar...Soğudum mu ne yaaa
Öyle bir Çınar patlaması var ki :) Rüzgar da çok güzel ama o da öyle çok fazla.Ben de seviyodum ama cogu cinar bencede rüzgar da kulaga hos geliyo ..
fulden uras mı ne var .. aklıma o geldı kaan da guzelÖyle bir Çınar patlaması var ki :) Rüzgar da çok güzel ama o da öyle çok fazla.
Ben Uras ismini çok beğeniyorum sanırım ilk ismi Uras olacak gibi ama her an değişebilir :)