Çocuk Hastalıkları Oğlumun gözüne kaçan tüycükler...

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Chitlembiq

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2009
376
3
96
Konya
Biraz garip gelecek size belki ama, 1 aylık oğlumun dökülen tüy gibi saçları gözüne giriyor ve yapışıp kalıyor. Nasıl çıkıcak onlar ya? Var mı aynını yaşayanınız? Garip bişi valla... bilmiyorumkismile

Ben yaşıyorum canım aynısını ve hiç bişe yapmıyorum atıyor kendiliğinden.ılk başlarda çok sinir oluyordum almaya çalışıyordum hatta serum fizyolojik damlatmayı düşündüm ama gerek kalmadı kendiliğinden atıyor baktım hiç dokunmadım. Çarşafını sık sık değiştirmeme rağmen bir şekilde kaçıyor gözüne.. Bilmiyorum beni çok rahatsız ediyor ama çokta oynamak istemiyorum hassas sonuçta ama denenmiş yöntemi olan varsa paylaşsın lütfen...

Hiçbirşey yapmayın. Kendiliğinden çıkar onlar. Siz müdahale etmeye kalkarsanız Allah korusun daha kötü sonuçlar çıkabilir.

Hiçbirşey yapmayın. Kendiliğinden çıkar onlar. Siz müdahale etmeye kalkarsanız Allah korusun daha kötü sonuçlar çıkabilir.
ben de hiç müdahale etmiyorum. zaten canını yakmıyor ki hiç sesi çıkmıyor gözünü kırptıkça çıkıyor kendiliğinden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…