Çocuk Hastalıkları Oğlumun göbeğindeki sorun

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Ruhudeli

Kadrolu Deli
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2016
1.486
1.175
133
Merhaba hanımlar
2 yaşında bir oğlum var doğduktan 4 gün sonra küveze alınmıştı ve göbek bağı burada maruz kaldığı ışıktan dolayı kuruyup kırılıp düştü ama tamamı değil bir kaç ay sonra göbek deliği iltihaplanınca fark edildi doktorumuz 1 gün arayla bir hafta yakma işlemi yaptı ama yine bir kısmı kalmış tekrar iltihaplanma oldu o dönem tam koronanın patladığı ve özellerde dahil pandemiye döndüğü zamandı hastaneye gidemedik doktorumuza resim attık ve bir ilaç başladık iki üç gün sabah akşam sürünce kurudu ama sonra tekrar devam etti bu sefer detaylı ultrason çekildi 8*19 mm boyutunda nodül olduğu alınması gerektiği söylendi ama işlem yapacak cerrah koronaydı ve karantinadaydı başka bir çocuk cerrahına gittik apar topar bi turda o yakma işlemi yaptı hem kendisi hemde sonrasında sorduğumuz doktorlar suan yoğun korona vakaları var ilaçla hallolur çocuğu bu durumda hastaneye sokmayın dedi ki daha öncede yazdım işlemi yapacak doktorda korona olmustu gel zaman git zaman 2-3 ayda bir iltihap oluyor ilaçla 2 günde geçiyor ama bu gece göbek deliğinde ilk kez beyaz kremsi bir sıvı oldu şimdi oğlum dokundurtmak istemediği için uyumasını bekliyorum temizledim tekrar olacakmı diye varsa sabah doktora götüreceğim ama size de sormak istedim başına gelen çocuğunda yakınında böyle birsey yaşayan oldu mu?Olduysa neler yapıldı nasıl tedavi uygulandı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…