Kusura bakmayin lütfen bu aralar isler CIK yoğundu bakamadim siteye. Kolsuz yeleklerden 1tanesini buradan bir arkadaşa hediye gondermistim. İkisinde ayni kumaş ve boydaydi.hangisi gitti hatirlamiyorum.yarin inşaallah firsat bulursam tekrar toparlayacagim kalanları.
Kirmizi gömlek ve pantolon duruyor.yepyeniler..beklersiniz kalanları toparlayip atayim siteye.hepsine bir daha bakin.
...önünde a ve e harfi olan duruyor. Gecikme için özür dilerimCanm 52 yazan yelegi önce ben sormuştum digerini sen al bu benim olsun...
...önünde a ve e harfi olan duruyor. Gecikme için özür dilerim
Satılmazsa almak isterim
tamamdır. Iptal olursa yazarım
Satılmazsa almak isterim
arkadaştan haber yok. alabilirsiniz..
cnm ılgın ıçın fıyatı çok uygun tuttgun ıçın çok teşekkür ederım aldığımdan çok hedıyen vardı mahcup oldum valla artık kışlıklarımızı bekliyorum
Merhaba buradaki 52 yazan Yelek size mi hediye geldi eğer lazım degilse takas yaparmısınız benimle
Merhaba buradaki 52 yazan Yelek size mi hediye geldi eğer lazım degilse takas yaparmısınız benimle
cnm ılgın ıçın fıyatı çok uygun tuttgun ıçın çok teşekkür ederım aldığımdan çok hedıyen vardı mahcup oldum valla artık kışlıklarımızı bekliyorum
:) diğer yelek duruyor hala.. önünde a ve e yazan..
20 tl lik ürün seçin o yeleğı de size yollayayım..