Bebek İkinci El Oğlumun eskitemedikleri-1-3 yaş

Canım o serdiğin halıdan arıyorum ben de satıyor musun veya nerden ne kadara aldın??

hayır onu satmıyorum..confetti den almıştım geçen sene..hemde 95 tl ye:)

outlet mağazası var ümraniyede.. 1 ad vardı..
normalde ince olanları bile bundan pahalıydı..

Eki Görüntüle 1116351
oda bu cnm bunların hepsini ayırtmıştım

selammm
bir karışıklık var sanırım.

bana yazdığın şuydu..
ilk sayfadan baktım cnm sıralarını yanlış saymışım eşortman altlarını, 4 numara resim, 7 numara, 15 numara ve 16 numara resimdekiler ayırtmıştım, şortlarda hediyeydi.

yani 4 ad senin siparişin + şortlar hediye.. ama şimdi 5 ad+ şort hediye yazmışsın..
kafam karıştı..

ikisi de 1-2 yaşa uygundur.

ikisini 20 tl yaparım..yağmurluk özellikle çok şirin bişey..

arkadaşlar.. ihtiyacınız olanları söyleyin ciddi indirim yaparım.. taşınmama çok az kaldı hepsini elden çıkarmam lazım...

yok cnm genelde bu şekılde sen daha once anlaştığımız şekılde gönder bunlar kalsın cnm ıstersen

1,-2 yaşa olur.. sadece bu yelek mı? başka ürünler de seçin size güzel bir indirim yapayım
tek alırsanız 7 tl..

Kumaşı mont kumaşı gibi mi yoksa penye değil dimi?bu Yelek ve mavi yagmurlugu beğendim 1.5-2 yaş bakıyorum...takas yaparsak çok daha güzel olur sayfalarıma bakar mısın

Evet yağmurluk kumasi.link atarmisiniz bana

Canm tabletten giriyorum bulamadım link atmayı.açtıgım konulara bakabilirsin ilk sayfada hepsi 8.sayfadan...... Diye başlıyor oraya bakabilirsin...kızın varsa yenipijama takımları da var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…